Αυτό το Range Rover κατάλαβε πολύ καλά τι σημαίνει απατημένη σύζυγος

Advertisement

Το να παρκάρεις ένα ακριβό αυτοκίνητο στο Knightsbridge του Λονδίνου είναι κάτι απόλυτα συνηθισμένο, αφού εκεί συχνάζουν πολλοί κάτοχοι supercars. Τι γίνεται όμως αν μόλις έχεις απατήσει τη σύντροφό σου;

Τότε, τα πράγματα δυσκολεύουν. Αν η σύζυγος αποφασίσει να πάρει την εκδίκησή της εκφράζοντας τον πόνο της πάνω στο αυτοκίνητό σου, το ότι είναι παρκαρισμένο σε κοινή θέα δεν θα την εμποδίσει. Αντίθετα, θα βρει και κοινό για το «έργο» της. Όπως έκανε η απατημένη σύζυγος του κατόχου αυτού του Range Rover, που έκανε εντελώς ξεκάθαρο σε όλους πως ο σύντροφός της την έχει απατήσει.

«Άπιστε», «τελειώσαμε» και «ελπίζω να το άξιζε αυτή». Αυτές είναι οι φράσεις που η απατημένη σύζυγος έγραψε με κόκκινο σπρέι πάνω στις πόρτες, στα φτερά και στο καπό του λευκού Range Rover, το οποίο ήταν παρκαρισμένο κοντά στο πολυκατάστημα Harrod’s. Και, όπως είναι φυσικό, οι περαστικοί ανέβασαν αμέσως φωτογραφίες του ιδιαίτερα στολισμένου αυτοκινήτου στα social media.

Advertisement

Αν και δεν έχει σχεδόν καμία σημασία, να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο Range Rover είναι βελτιωμένο με αξεσουάρ της Revere London, μιας εταιρίας που ασχολείται με την -αισθητική ως επί το πλείστον- βελτίωση πολυτελών αυτοκινήτων.

πηγη:drive.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement