Νέα συνεργασία Κόλιν Φάρελ και Γιώργου Λάνθιμου!

Advertisement

Πριν λίγους μήνες είχε γίνει η πρώτη ανακοίνωση της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο The Killing Of A Sacred Deer, στην οποία θα συνεργαστεί για μια ακόμη φορά με τον σεναριογράφο Ευθύμη Φιλίππου.

Σήμερα τα ευχάριστα νέα φέρνουν τον Κόλιν Φάρελ, που πρωταγωνίστησε στον βραβευμένο Αστακό και περσινό νικητή του βραβείου της Κριτικής Επιτροπής του φεστιβάλ των Καννών, να συμμετέχει και σε αυτήν τη δουλειά του σκηνοθέτη.

Στις επιπλέον πληροφορίες προστίθεται ότι το σενάριο είναι εμπνευσμένο από μια τραγωδία του Ευρυπίδη ενώ γίνεται πιο ξεκάθαρη και η πλοκή του, η οποία θα επικεντρώνεται σε έναν χαρισματικό χειρουργό που θα ονομάζεται Στίβεν, τον οποίο θα προσπαθήσει να βάλει στην διαλυμένη οικογένειά του ένας έφηβος.

Advertisement

Όταν όμως οι πράξεις του νεαρού θα αρχίσουν να γίνονται αρκετά δυσοίωνες τότε η ιδανική ζωή του Στίβεν θα αρχίσει να καταρρέει οδηγώντας τον να πραγματοποιήσει μια ασύλληπτη θυσία.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο με τις εταιρίες Element Pictures και Film4 να βρίσκονται στην παραγωγή της, ενώ η Hanway Films θα αναλάβει την εύρεση αγοραστών στις φετινές Κάννες.

πηγη: cine

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement