Ο Έλβις και οι γυναίκες: Σκάνδαλα, σεξ, απιστίες. Νέες αποκαλύψεις

Advertisement

Σταμάτησε να κοιμάται με τη γυναίκα του, Πρισίλα, διότι έμεινε έγκυος στην κόρη τους. Και μετά, όπως αποκαλύπτει το τελευταίο μέρος του βιβλίου, βρήκε μια νέα απασχόληση, τις … διαρκείς ερωτοδουλειές.

Βουτιά στην ερωτική – κι όχι μόνο – ζωής του Ελβις Πρίσλεϊ επιχειρεί ο Ρέι Κόννολι στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Being Elvis: A Lonely Life». Σ’ αυτό ο συγγραφέας αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, την ασυνήθιστη κι «αποπνικτική» σχέση που είχε με τη μητέρα του.

Τον στοίχειωσε σ’ όλη του τη ζωή, αναφέρεται στο βιβλίο, αποσπάσματα του οποίου φιλοξενεί η Daily Mail.

Advertisement

Ηθελε να παντρευτεί κάποια που θα ήταν ολόιδια με τη μητέρα του

Εξαιτίας αυτής της σχέσης, ο Ελβις ήθελε να παντρευτεί κάποια που να είναι ολόιδια, αλλά η αλήθεια είναι πως σε καμία δεν μπορούσε να μείνει πιστός στη ζωή του.

Ο Έλβις γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1935 στις 4:35 π.μ. στο Ιστ Τουπέλο του Μισισίπι, σε ένα σπίτι με μόλις δύο δωμάτια. Γονείς του ήταν οι Βέρνον Πρίσλεϊ και Γκλάντυς Λαβ Σμιθ, οι οποίοι, όπως πολλοί περιγράφουν, ήταν πολύ προστατευτικοί προς αυτόν, ενώ ο ίδιος είχε μια ασυνήθιστα στενή σχέση με τη μητέρα του.

Advertisement

Ο δίδιμος αδερφός του, Τζέσυ Γκάρον, πέθανε κατά τη γέννα, αφήνοντας έτσι τον Έλβις να ζήσει ως μοναχοπαίδι. Ο Έλβις, στη μνήμη του πρόωρα χαμένου αδελφού του, χρησιμοποιούσε ως μεσαίο όνομα το Άρον.

Οταν η Νάταλι Γουντ κυκλοφορούσε μισόγυμνη μποστά στον ΄Ελβις και τον μπαμπά του…

Μια από τις πρώτες διάσημες σχέσεις του ήταν με τη Νάταλι Γουντ. ΄Οταν ήταν 18 χρονών, η Νάταλι Γουντ επισκέφθηκε τον Ελιβις και την οικογένειά του στο Μέμφις. ΄Ηταν φθινόπωρο του 1956 κι ήταν προγραμματισμένο να παραμείνει μια ολόκληρη εβδομάδα.

Advertisement

Αλλά παρ’ ότι εκείνη  κι ο ΄Ελβις είχαν γνωριστεί πριν από πολύ λίγο στο Χόλιγουντ μετά την εμφάνισή του στην πρώτη του ταινία «Love Me Tender», αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει μια δικαιολογία και να φύγει άρον – άρον μέσα σε τρεις μέρες – κάτι που μάλλον ανακούφισε όλους όσοι έμεναν σ’ αυτό το σπίτι.

Η κυρία Γκλάντις καθόλου δεν ενέκρινε τον τρόπο με τον οποίο η Νάταλι περιδιάβαινε το σπίτι νυχτιάτικα με σι – θρου νυχτικά μπροστά στον ΄Ελβις, στον πατέρα του και στους μάστορες που έκαναν ανακαίνιση του σπιτιού του Βασιλιά (ο οποίος είχε ήδη αρχίζει να πλουτίζει).

Αργότερα εκείνη θα θυμόταν ότι ο ΄Ελβις ήταν «αργός»…

Advertisement

Κι όσο για τον 21χρονο τότε, ΄Ελβις, βρισκόταν σε μια σχέση με μια πολυ περισσότερο «φτασμένη» ηθοποιό που είχε ήδη εμφανιστεί σε αρκετές χολιγουντιανές ταινίες, την ίδια ώρα που εκείνος μόλις ξεκινούσε την καριέρα του στο σινεμά – ανεξάρτητα αν η μουσική του είχε ήδη αρχίσει να απογειώνεται.

Συγκεκριμένα η  καριέρα του αρχίζει να παίρνει εθνικές διαστάσεις, όταν στις 28 Ιανουαρίου του 1956 μαζί με τους Μουρ, Μπλακ και D.J. Fontana έκαναν την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή Stage Show, σε μια σειρά οκτώ παραστάσεων.

Το πραγματικό πρόβλημα, όμως, στη σχέση του με τη Νάταλι Γουντ ήταν ότι εκείνη ήταν σεξουαλικά πολύ περισσότερο έμπειρη από εκείνον.

Advertisement

Αργότερα εκείνη θα θυμόταν ότι ο ΄Ελβις ήταν «αργός» – κάτι που ειπώθηκε από πολλές συντρόφους του, αν και πολλές από τις σχέσεις που έκανε, σύμφωνα με το βιβλίο, δεν περιελάμβαναν full sex.

Αποφασισμένος να παντρευτεί παρθένα

Ο ΄Ελβις ήταν αποφασισμένος να παντρευτεί παρθένα, ανεξάρτητα αν ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να μείνει πιστός σε καμία από τις συντρόφους του – όπως σύντομα θα ανακάλπτε η μελοντική του γυναίκα, Πρισίλα.

Ο γάμος του με την Πρισίλα Μπολιέ έγινε την 1η Μαΐου 1967. Τη γνώρισε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του στη Γερμανία.

Advertisement

Εννιά μήνες μετά το γάμο τους ήρθε στον κόσμο η μοναχοκόρη τους, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ  (1 Φεβρουαρίου 1968).

Τι ήταν αυτό οπου τράβηξε τον ΄Ελβις στην Πρισίλα; ΄Οχι μόνο τα νιάτα, η ομορφιά και η αγνότητά της, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, αλλά το ότι μετά το θάνατο της μητέρας του – που του στοίχισε ιδιαίτερα – ο ΄Ελβις αναζητούσε κάποια γυναίκα να μπορεί να της μιλά. Η Πρισίλα ήξερε ν’ ακούει…

«Είμαι ο πιο δυστυχισμένος νέος άνθρωπος που έχεις δεί…»

Advertisement

«΄Εχω πολύ περισσότερα λεφτά απ’ όσα θα μπορούσα να ξοδέψω, έχω χιλιάδες θαυμαστές εκεί έξω, και πολλούς ανθρώπους που λένε ότι είναι φίλοι μου. Παρ’ όλα αυτά είμαι ο πιο δυστυχισμένος νέος άνθρωπος που έχεις δεί…», είπε κάποτε σ’ έναν πάστορα ο ΄Ελβις.

«Ποτέ δεν είδα κανέναν άνθρωπο να υποφέρει τόσο πολύ όσο ο ΄Ελβις για το χαμό της μητέρας του», ανέφερε ο Τζ. Ντ. Σόμνερ, ένας απ’ όσους τραγούδησαν gospel στην τελετή. Μετά το θάνατό της, ο ΄Ελβις ζήτησε να μεταφερθούν όλα της τα αντικείμενα μέσα σε κουτιά στο σπίτι του στην Γκρέιλαντ και να μείνουν εκεί,. Ποτέ δεν πέταξε τίποτα.

Σταμάτησε να κάνει σεξ με τη γυναίκα του μόλις γέννησε την κόρη τους

Advertisement

Η ερωτική ζωή του «Βασιλιά» συμπεριέλαβε επίσης την Κόνι Στήβενς και την Αν Μάργκαρετ τη δεκαετία του 1960, την  Κάντις Μπέργκεν και την Σίμπιιλ Σέπαρντ τη δεκαετία του 1970.

Ο Έλβις φαίνεται πως δεν ήταν άνετος με την επακόλουθη δημοσιότητα που λάμβαναν αυτές οι σχέσεις έτσι οι περισσότερες διήρκεσαν για πολύ λίγο χρονικό διάστημα.  Ο γάμος του με την Πρισίλα σταμάτησε γρήγορα να είναι ευτυχισμένος.

Η Πρισίλα σύντομα ανακάλυψε ότι δεν είχε διάθεση να κάνει σεξ μαζί της μόλις γεννήθηκε η κόρη τους. Από εκεί και πέρα η Πρισίλα θα μετατρεπόταν σε «μητρική φιγούρα» για τον ΄Ελβις. Το 1971 περνούσα ήδη πολύ καιρό χωριστά ο ένας από τον άλλο.

Advertisement

Χώρισαν στις 23 Φεβρουαρίου του 1972 και συμφώνησαν στην από κοινού επιμέλεια της κόρης τους. Παρ΄όλα αυτά ιο ΄Ελβις ενοχλήθηκε όταν διαπίστωσε ότι εκείνη έχει συνάψει σχέση με τον δάσκαλο καράτε Μάικ Στόουν.

Ενώ είχε αρχίσει ήδη να εθίζεται σε επικίνδυνα κοκτέιλ από ναρκωτικές ουσίες (που έπαιρνε ήδη καιρό) και υπνωτικά χάπια προσπάθησε να πείσει τους σωματοφύλακές του να βρουν ένα τρόπο να σκοτώσουν τον Στόουν.

Η τελευταία σύντροφός του τον βρήκε νεκρό

Έξι μήνες μετά το χωρισμό με την Πρισίλα, ο Έλβις γνώρισε τη βασίλισσα της ομορφιάς Λίντα Τόμσον αλλά η σχέση τους θα χαρακτηρίζονταν περισσότερο σαρκική παρά οτιδήποτε άλλο.

Advertisement

΄Οπως όλες όσες έκαναν κάποια σχέση μαζί του θα ανακάλυπταν, ότι ο ΄Ελβις δεν ήταν ικανός να είναι τίποτα άλλο από «σοβαρά άπιστος», όπως αναφέρει το βιβλίο. Τελευταία σύντροφος του Πρίσλεϊ ήταν η 20χρονη Τζίντζερ Όλτεν η οποία έμελλε να είναι και αυτή που θα τον έβρισκε να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι φημολογίες για το ότι βρίσκεται ακόμα στη ζωή

Στις 16 Αυγούστου 1977 στο Μέμφις του Τενεσί, ο Πρίσλεϊ βρέθηκε ξαπλωμένος στο πάτωμα στο σπίτι του στο Γκρέισλαντ/  Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Baptist Memorial όπου και στις 3:30 μ.μ. ανακοινώθηκε ο θάνατος του.

Ο Πρίσλεϊ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών. Σε μια συνέντευξη τύπου που δόθηκε αργότερα, οι γιατροί ανακοίνωσαν πως ο θάνατος επήλθε από καρδιακή αρρυθμία η οποία προκλήθηκε από μεγάλη δόση ναρκωτικών.

Η κηδεία του Πρίσλεϊ ήταν εθνικό γεγονός, ενώ την παρακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι του, θαυμαστές και δημοσιογράφοι. Η ταφή του Πρίσλεϊ αρχικά έγινε στο νεκροταφείο του Φόρεστ Χιλ στο Μέμφις, δίπλα από τη μητέρα του, αλλά για λόγους ασφαλείας οι σωροί μεταφέρθηκαν στη Γκρέιςλαντ.

Μετά το θάνατο του άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φημολογίες, από τον τρόπο με τον οποίο πέθανε μέχρι και το αν βρίσκεται ακόμη στη ζωή.

πηγη:thetoc.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement