Η Τζένιφερ Λόρενς θα υποδυθεί τη Ζέλντα Φιτζέραλντ

Advertisement

Όπως επιβεβαιώνει το περιοδικό Variety, η Τζένιφερ Λόρενς θα υποδυθεί την Ζέλντα Φιτζέραλντ, συγγραφέα, σοσιαλιτέ και σύζυγο του Φ. Σκοτ Φιτζέρλαντ, στην ομώνυμη βιογραφία που πιθανόν να σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με όσκαρ Ρον Χάουαρντ.

Το φιλμ που τιτλοφορείται ως «Zelda» σχεδιάζεται από του Μπράιαν Όλιβερ και Τζάστιν Κιαρότσι καθώς και την πρώην εκτελέστρια παραγωγής της Lionsgate Άλισον Σίρμουρ, η οποία βοήθησε την Λόρενς να απογειώσει την καριέρα της με τη σειρά ταινιών Hunger Games.

Η σεναριογράφος της τηλεοπτικής σειράς «The White Queen» Έμα Φροστ έχει γράψει το σενάριο αντλώντας έμπνευση από την βιογραφία που υπογράφει η Νάνσι Μίλφορντ, με την ταινία να ακολουθεί τη Ζέλντα μετά το γάμο της με τον Φ. Σκοτ Φιτζέρλαντ, καθώς προσπαθεί να βρει μια θέση στη μουσική τζαζ σκηνή την ίδια περίοδο που ο σύζυγός της ανεβαίνει στη λίστα των σπουδαιότερων αμερικών συγγραφέων.

Advertisement

Ο Ρον Χάουαρντ δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα αν θα σκηνοθετήσει την ταινία, αλλά εμπλέκεται στον σχεδιασμό και σίγουρα δείχνει να ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ.

πηγη

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement