Η Microsoft αποκάλυψε το Surface Studio AiO των $3.000 [βίντεο]

Η κορυφαία έκδοση βασίζεται σε επεξεργαστή Intel Core i7 και ταχύτατη GPU της Nvidia.

Advertisement

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό, η Microsoft αποκάλυψε την απάντησή της στους iMac, αλλά και στα υπόλοιπα All-in-One της αγοράς, δηλαδή το Surface Studio AiO.

Το σύστημα διαθέτει οθόνη αφής 28 ιντσών τεχνολογίας “PixelSense”, η οποία είναι κατά τη Microsoft, η λεπτότερη οθόνη που έχει ποτέ κατασκευαστεί, έχοντας πάχος μόλις 12,5 mm.

Η κορυφαία έκδοση του υπολογιστή εξοπλίζεται με επεξεργαστή Intel Core i7, υβριδικό σκληρό δίσκο των 2TB, 32GB μνήμης RAM, καθώς και GPU Nvidia GeForce GTX 980M.

Advertisement

Το σύστημα ενσωματώνει αρκετές θύρες σύνδεσης εξωτερικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων USB 3.0, Ethernet, mini DisplayPort και jack για περιφερειακά ήχου.

Αντί για συμβατικό ποντίκι, οι χρήστες του νέου AiO μπορούν να χρησιμοποιούν το Surface Dial, ένα νέο μέσο χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, που συνδυάζει τις δυνατότητες ενός trackpad με νέες λειτουργίες εισαγωγής δεδομένων.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι με αυτή τη συσκευή, η Microsoft προσπαθεί να “κοντράρει” την Apple και το Magic Mouse.

Advertisement

Το Surface Studio θα γίνει επισήμως διαθέσιμο, αλλά σε περιορισμένη ποσότητα, στις 15 Δεκεμβρίου.

Όσοι θέλουν να είναι από τους πρώτους που θα το αποκτήσουν, μπορούν να το προ-παραγγείλουν ήδη από την ιστοσελίδα της Microsoft. Βέβαια, η βασική έκδοση, που έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i5 έκτης γενιάς, 8GB μνήμης και SSD του 1ΤΒ, κοστίζει $2.999 – οπότε μάλλον αρκετοί θα το θεωρήσουν… ακριβούτσικο.

πηγη

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement