Ο Ματ Ντίλον κατά συρροήν δολοφόνος …στη νέα ταινία του Λαρς φον Τρίερ

Advertisement

Είναι γεγονός πως κάθε νέα δουλειά του υποψήφιου για όσκαρ δανού σκηνοθέτη Λαρς φον Τρίερ αναμένεται από τους απανταχού σινεφίλ με μεγάλη ανυπομονησία.

Οι πληροφορίες για τη νέα του ταινία, μετά τα Nymphomaniac: Μέρος Α` και Μέρος Β΄ που κυκλοφόρησαν το 2013, καταφθάνουν καθημερινά δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για το τελικό αποτέλεσμα, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Πρόκειται για ένα δραματικό θρίλερ με τίτλο «The House That Jack Built» στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο Ματ Ντίλον και ο βετεράνος ελβετός ηθοποιός Μπρούνο Γκανζ.

Advertisement

Το φιλμ ακολουθεί τον Τζακ – στο ρόλο ο Ματ Ντίλον – έναν ευφυή κατά συρροήν δολοφόνο, που προσπαθεί να τελειοποιήσει αυτό που βλέπει και να το μετατρέψει σε τέχνη.

Ο Μπρούνο Γκανζ θα υποδυθεί τον μυστηριώδη Βερτζ, ο οποίος θα του μιλάει για τις πράξεις και τις σκέψεις του.

Η ιστορία θα καλύπτει μια περίοδο 12 ετών, από τη δεκαετία του `70 έως του `80 και θα παρουσιάζεται σε μη γραμμική αφήγηση, παρουσιάζοντας τις δολοφονίες του Τζακ και μεταπηδώντας σε διάφορα διαστήματα στο χρόνο.

Advertisement

Διαβάζοντας κανείς την υπόθεση, συνειρμικά οδηγείται στην Νυμφομανή του Τρίερ, όπου η πρωταγωνίστρια Σαρλότ Γκέινσμπουργκ αφηγείται στον επίσης μυστηριώδη Στέλαν Σκάρσγκαρντ τις εμπειρίες της ζωής της.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τρίερ είναι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με τους δυο ηθοποιούς δηλώνοντας «Οι δυο αυτοί κύριοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους στην κινηματογραφική μου εξέλιξη.Πέραν του ότι πρόκειται για μια κοσμοϊστορική συνεργασία, είναι δυο ηθοποιοί που ταιριάζουν αρκετά οργανικά στην κινηματογραφική μου οικογένεια. Περιμένω με ανυπομονησία και υπερηφάνεια να δουλέψω μαζί τους.»

Αναμένονται οι ανακοινώσεις για τέσσερις σημαντικούς για την ταινία θηλυκούς ρόλους και τα γυρίσματα μπορούν να ξεκινήσουν την προσεχή άνοιξη στο Τρολχάταν της Σουηδίας και στην Κοπεγχάγη, παρόλο που η υπόθεση της ταινίας τοποθετείται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

πηγη:cine.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement