Αφαίρεση χιλιάδων εφαρμογών από το Apple App Store

Advertisement

Η Apple ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην αφαίρεση 47.300 εφαρμογών από το App Store, στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων που πραγματοποιεί.

Ο αριθμός των 47.300 εφαρμογών είναι εντυπωσιακός, αλλά αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αίγλη, εάν σκεφτεί κανείς ότι αυτή η εκκαθάριση έγινε μέσα στον τελευταίο μήνα.

Μέσα στο 2016, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Phone Arena, η Apple αφαιρούσε κατά μέσο όρο 14.000 εφαρμογές ανά μήνα από το App Store, αλλά τώρα τα νούμερα τριπλασιάστηκαν.

Advertisement

Τα ποσοστά αύξησης των εφαρμογών που αφαιρεί η Apple από το App Store έχουν φτάσει το 238%.

Το μεγαλύτερο μέρος των εφαρμογών που αφαιρέθηκαν από το App Store είναι mobile games, ενώ ακολουθούν κατά σειρά προτεραιότητας οι κατηγορίες entertainment, books, education, lifestyle.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάρα πολλές από τις εφαρμογές που αφαιρέθηκαν από το App Store δεν είχαν ανανεωθεί από τον Μάιο του 2015.

Advertisement

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Apple, περίπου 100.000 νέες και ανανεωμένες εφαρμογές προστίθενται στο App Store κάθε εβδομάδα, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για 5 εκατομμύρια εφαρμογές μέσα στο App Store μέχρι το 2020.

Αυτή τη στιγμή, η Apple ισχυρίζεται ότι φιλοξενεί στις ηλεκτρονικές προθήκες του App Store περίπου 2 εκατομμύρια εφαρμογές, αριθμός που μπορεί να σταθεί ικανοποιητικός για ποικίλες ανάγκες των κατόχων iOS συσκευών.

πηγη:pestaola.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement