Apple: Δωρεάν αντικατάσταση μπαταρίας σε iPhone 6S

Η Apple αναγνωρίζει το πρόβλημα και προχωράει σε αντικαταστάσεις χωρίς χρέωση.

Advertisement

H Apple ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα αντικατάστασης συσκευών, αυτή τη φορά για έναν αρκετά μικρό αριθμό συσκευών iPhone 6S τα οποία παρουσιάζουν το φαινόμενο του αναπάντεχου shut down.

Τα τηλέφωνα που παρουσιάζουν το πρόβλημα έχουν κατασκευαστεί ανάμεσα στο Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο της περσινής σεζόν και οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να τα επιστρέψουν για να προχωρήσει η αμερικανική εταιρεία στην αντικατάσταση της μπαταρίας τους, χωρίς καμία περαιτέρω χρέωση.

Αν πιστεύετε ότι το τηλέφωνό σας ανήκει σε αυτή την κατηγορία προβληματικών συσκευών, δεν έχετε παρά να ελέγξετε τον σειριακό αριθμό της σε συνεργασία με ένα Apple Store ή έναν επίσημο μεταπωλητή της.

Advertisement

Πριν κάνετε αυτή τη διαδικασία βέβαια, η Apple συστήνει να κάνετε backup, διαγραφή settings και να απενεργοποιήσετε το “Find my iPhone”.

Τέλος, όσοι έχουν πληρώσει για νέα μπαταρία λόγω προβλημάτων απότομων reboots, θα μπορέσουν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία προέβη σε ανάλογη κίνηση, προσφέροντας επισκευή με έκπτωση σε κατόχους συσκευών με το διαβόητο Touch Disease.

πηγη:gr.pcmag.com

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement