Η Apple ετοιμάζει νέο iPad με οθόνη διαγωνίου 10,5 ιντσών

Advertisement

Δύο νέες σειρές iPad εκτιμάται ότι θα λανσάρει στο προσεχές μέλλον η Apple, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν.

Μπορεί το iPad να μην έχει την εμπορική πορεία που είχε όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, αλλά παραμένει υψηλά στην ατζέντα του ενδιαφέροντος της Apple, η οποία -σύμφωνα με το BGR και το DigiTimes- ετοιμάζεται να παρουσιάσει δύο νέες σειρές του tablet μέσα στο 2017.

Μάλιστα, τα νέα αυτά μοντέλα του iPad δεν πρόκειται να αντικαταστήσουν κάποια υπάρχουσα έκδοση, απλώς θα συμπληρώσουν τη διαθέσιμη γκάμα.

Advertisement

Το ένα νέο iPad θα έχει οθόνη διαγωνίου 10.5 ιντσών, απευθυνόμενο σε επιχειρήσεις και φορείς εκπαίδευσης στις ΗΠΑ, ενώ ο επεξεργαστής του εκτιμάται ότι θα είναι ο ίδιος με εκείνον που βρίσκουμε στο iPad Pro των 12.9 ιντσών.

Το άλλο μοντέλο θα έχει διαγώνιο οθόνης 9.7 ίντσες, αλλά θα έχει χαμηλότερες επιδόσεις από το κανονικό μοντέλο, όντας πιο προσιτό για το ευρύ κοινό και ικανό να ανταγωνιστεί τα ποικίλα Android tablets της αγοράς.

Η Apple έχει υψηλούς στόχους για τα νέα μοντέλα της, κυρίως για το iPad των 10.5 ιντσών.

Advertisement

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φιλοδοξεί να πουλήσει 2 εκατομμύρια κομμάτια το πρώτο τρίμηνο του 2017 και 6 εκατομμύρια κομμάτια συνολικά, μέσα στο επόμενο έτος.

Άγνωστες παραμένουν οι βλέψεις της εταιρείας για το μοντέλο των 7.9 ιντσών, ενώ φημολογείται ότι η Apple θα παρουσιάσει και ένα iPad με οθόνη τεχνολογίας OLED μέσα στο 2018.

πηγη:pestaola.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement