Ο ΛεΜπρόν αποθεώνει τον Αντετοκούνμπο: «Είναι μοναδικό ταλέντο»

Advertisement

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κατακτήσει το ΝΒΑ. Ο Έλληνας σταρ «σκόρπισε» τους Καβαλίερς, οδήγησε τους Μπακς σε θρίαμβο με 118-101 στο Μιλγουόκι, υποχρεώνοντας πρωταθλητές και ΛεΜπρόν Τζέιμς να υποκλιθούν μπροστά του.

Ο Έλληνας άσος σημείωσε 34 πόντους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του, μάζεψε 12 ριμπάουντ, είχε πέντε ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα, δύο κοψίματα και έκανε έξι λάθη σε 35 σχεδόν λεπτά συμμετοχής.

Ο «Greek Freak» γνώρισε την αποθέωση, ενώ για το ταλέντο του μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς:

Advertisement

«Είναι πρόκληση να αντιμετωπίζεις τον Αντετοκούνμπο, ειδικά στην άμυνα, γιατί παίζει σε διαφορετικές θέσεις. Δεν μπορείς να τον παίξεις κόντρα, γιατί έχει τη δυνατότητα να παίξει σε πολλές θέσεις και πρέπει να τον προσέχεις συνέχεια», τόνισε σχετικά ο Αμερικανός σούπερ σταρ και ρωτήθηκε στη συνέχεια αν έχει ομοιότητες στον τρόπο παιχνιδιού με τον 22χρονο Έλληνα άσο:

«Σίγουρα δεν έπαιζα ποτέ πόιντ γκαρντ. Εκείνος παίζει σε αυτή τη θέση και μπορεί να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, αλλά και τον εαυτό του. Είναι ένα μοναδικό ταλέντο που έχουμε στο πρωτάθλημά μας και το Μιλγουόκι έχει έναν εξαιρετικό παίκτη».

Στο μεταξύ, ο κόουτς των Μπακς, Τζέισον Κιντ, δεν έκρυψε πάλι πως πιστεύει πολύ στον Αντετοκούνμπο και απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο σε ερώτηση αν θεωρεί τη σπουδαία του εμφάνιση στη νίκη των Μπακς επί των Καβαλίερς ως μια απόδειξη πως έχει κάνει πλέον την παρουσία του γνωστή στο ΝΒΑ:

Advertisement

«Ο Γιάννης δεν έρχεται, έχει ήδη έρθει! Δουλεύει σκληρά και βελτιώνεται συνεχώς. Είχε απέναντί του τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και βρήκε τρόπους να τα καταφέρει. Ήταν σπουδαία νίκη για την ομάδα, ο Γιάννης ήταν εξαιρετικός, αλλά δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει μόνος του. Όλα τα παιδιά βοήθησαν την ομάδα και τον Γιάννη».

πηγη:kathimerini.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement