Η ηλικία της σεξουαλικής κορύφωσης για τις γυναίκες

Advertisement

Μελέτη αποκάλυψε την απάντηση σε ένα από τα… μεγάλα ερωτήματα όλων των εποχών: ποια είναι η ηλικία κατά την οποία οι γυναίκες φθάνουν στο ζενίθ της σεξουαλικότητάς τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη μελέτη, η οποία δημοσιεύτηκε στην Daily Mirror, η ηλικία κατά την οποία οι γυναίκες φθάνουν στην σεξουαλική ωριμότητα είναι τα 33 χρόνια, με την έρευνα να υπογραμμίζει ότι είναι η ηλικία που οι γυναίκες ξέρουν τι θέλουν από τους ερωτικούς συντρόφους τους και πώς να το πάρουν.

Επιπλέον, η έρευνα έδειξε ότι στα μέσα της δεκαετίας των 30 χρόνων οι γυναίκες έχουν την πιο καλή και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, παρά το γεγονός ότι στα 20 τους είναι πιο δραστήριες ερωτικά.

Advertisement

Παράλληλα, μία στις τρεις γυναίκες δήλωσε ότι όσο πλησιάζει τα 40 τόσο πιο σίγουρες είναι για τις απαιτήσεις τους στο σεξ.

Όσον αφορά στους… αριθμούς, η έρευνα έδειξε ότι κατά μέσο όρο οι γυναίκες έχουν οκτώ ερωτικούς συντρόφους, πριν κατασταλάξουν στον «ένα», ωστόσο, τα τρία τέταρτα όσων συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι θα επιθυμούσαν πιο έντονη ερωτική ζωή, αν μπορούσαν να γυρίσουν το χρόνο πίσω.

πηγη:topontiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement