Εστιατόριο με θέμα τον… Χάρι Πότερ

Advertisement

Στο Μπρούκλιν ένα εστιατόριο με σπεσιαλιτέ τα ζυμαρικά, αποφάσισε να βασίσει τη διακόσμησή του στον Χάρι Πότερ φτιάχνοντας… μαγική ατμόσφαιρα.

Το Pasta Wiz στο Williamsburg του Μπρούκλιν σίγουρα συγκλονίζει μικρούς, αλλά και μεγάλους λάτρεις του Χάρι Πότερ, αφού είναι διακοσμημένο λιτά μεν, αλλά με βάση την ατμόσφαιρα των ταινιών, με κεριά, καπέλα μαγισσών και άλλα μαγικά διακοσμητικά αντικείμενα.

Η φιλοσοφία του είναι να θυμίζει τα λημέρια ενός μάγου, αν και σύμφωνα με το site τους, το πραγματικό «μαγικό» στην όλη υπόθεση είναι ότι όλα τα πιάτα ετοιμάζονται σε 3 λεπτά.

Advertisement

22

Όπως προστάζει η τάση της εποχής, η οποία είναι έντονη στο Μπρούκλιν, το Pasta Wiz έχει φτιάξει ένα βιολογικό κατάλογο με πιάτα φτιαγμένα με ντόπια υλικά, ενώ περιέχει πολλές gluten-free επιλογές για όσους απέχουν από τη γλουτένη.

«Μαγικοί κεφτέδες», shirataki νουντλς από γιαπωνέζικες γλυκοπατάτες, βιολογικά μακαρόνια και πολλά άλλα θα βρει κανείς στις επιλογές του, αν και είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι κλείνουν τραπέζι με σκοπό να απολαύσουν κυρίως την ατμόσφαιρά του.

Advertisement

Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα ιδιαίτερο, μαγικό μέρος για φαγητό, αλά Χάρι Πότερ, γι’ αυτό και το διακόσμησαν με αυτό τον τρόπο, αν και η πραγματική μαγεία, σύμφωνα με τους ίδιους, είναι στην ποιότητα τουφαγητού και στο πόσο γρήγορα ετοιμάζεται!

πηγη:clickatlife.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement