Όσκαρ: Βρέθηκε ο υπεύθυνος για την επική γκάφα

Advertisement

Λογιστής της ελεγκτικής εταιρείας «Price Waterhouse Coopers» (PWC) φαίνεται πως ευθύνεται για την επική γκάφα στα Όσκαρ, καθώς ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τον λάθος φάκελο στους Γουόρεν Μπίτι και Φέι Ντάναγουεϊ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της PWC -τη δεύτερη σε διάστημα λίγων ωρών- ο λογιστής Μπράιαν Κάλιναν  είναι αυτός που αντί να δώσει τον φάκελο για την κατηγορία της καλύτερης ταινίας στους παρουσιαστές του βραβείου, έδωσε τον δεύτερο φάκελο για την κατηγορία του Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Η Wall Street Journal και το TMZ αναφέρουν ότι λίγες στιγμές πριν τη γκάφα, ο Κάλιναν ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία της νικήτριας με το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, Έμα Στόουν.

Advertisement

Η φωτογραφία εξαφανίστηκε αργότερα από το Twitter, αλλά είχε ήδη προλάβει να αναρτηθεί σε άλλα μέσα ενημέρωσης, ενώ μπορούσε κάποιος να τη δει και στην αποθηκευμένη εκδοχή της σελίδας.

«Ο Κάλιναν έδωσε κατά λάθος τον δεύτερο φάκελο για Α’ Γυναικείο Ρόλο, αντί για τον φάκελο Καλύτερης Ταινίας  στον Μπίτι και την Φέι Ντάναγουεϊ», ανέφερε η PWC.

πηγη:naftemporiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement