Η Honda δηλώνει τρομοκρατημένη!

Advertisement

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τη McLaren και τη Honda.

Μετά από τους ισχυρισμούς ότι το φετινό power unit είναι στο επίπεδο του περσινού κινητήρα της Mercedes (κάτι που φυσικά δεν ισχύει), η ιαπωνική εταιρεία αναγκάζεται να παραδεχτεί πως υπάρχουν πολύ σοβαρές ανησυχίες.

Η δυσκολότερη ίσως δουλειά των επί κεφαλής της McLaren και της Honda είναι οι δηλώσεις.

Advertisement

Ο Yusuke Hasegawa αποφάσισε να μιλήσει έξω από τα δόντια, λέγοντας ότι δεν μπορούν να είναι αισιόδοξοι για το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς υπάρχει σημαντική διαφορά στην απόδοση από τους άλλους κατασκευαστές, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα ανεπάντεχα προβλήματα στην αξιοπιστία.

«Φυσικά και δεν είχα προβλέψει τα προβλήματα. Προφανώς και ξέρουμε το επίπεδο της απόδοσης, αλλά δεν ξέρουμε πού είναι οι άλλες ομάδες, άρα, από πλευράς σύγκρισης, είμαστε λίγο τρομοκρατημένοι για την κατάσταση. Δεν είμαστε τόσο αισιόδοξοι για ένα καλό αποτέλεσμα στη Μελβούρνη. Προφανώς και δεν περίμενα τόσα πολλά προβλήματα. Ό,τι έγινε, δεν το είχαμε δει στο δυναμόμετρο. Ειδικά τα προβλήματα της δεύτερης ημέρας ή της πρώτης ημέρας την τελευταία εβδομάδα, δεν περιμέναμε τέτοια προβλήματα

Μπορεί οι φίλοι της ομάδας να περίμεναν κλείσιμο της ψαλίδας, αλλά μάλλον συμβαίνει το εντελώς αντίθετο!

Advertisement

Ο Ιάπωνας ισχυρίζεται πως οι Mercedes, Ferrari και Renault κατάφεραν να βελτιωθούν περισσότερο τον χειμώνα, επομένως η διαφορά τους είναι ακόμα μεγαλύτερη τώρα, κάτι που συνθέτει ένα εφιαλτικό σκηνικό.

«Προφανώς βελτιώσαμε την απόδοση του κινητήρα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η βελτίωση του power unit των άλλων είναι μεγαλύτερη απ’ ό,τι η δική μας. Ίσως να είμαστε ακόμα πιο πίσω, κάτι που είναι πολύ απογοητευτικό. Από τις ρυθμίσεις, ίσως έχουμε κάτι που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις δύο εβδομάδες. Τις επόμενες δύο βδομάδες, θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιους τρόπους για να ρυθμίσουμε καλύτερα τον κινητήρα, κάτι που σίγουρα μπορεί να μας δώσει περισσότερη απόδοση.»

πηγη:autoblog.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement