Έφαγε αστακούς και μόλις ήρθε ο λογαριασμός βούτηξε στη θάλασσα

Advertisement

Έναν παράξενο τρόπο για να αποφύγει να πληρώσει σκαρφίστηκε ένας Αυστραλός τραγουδιστής, αφού πρώτα απόλαυσε το δείπνο του σε ακριβό εστιατόριο με θαλασσινά στη Χρυσή Ακτή (Gold Coast) στην ανατολική Αυστραλία.

omeros-800

Ο 33χρονος ράπερ Τέρι Πεκ -ο οποίος χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό όνομα 2pec- φέρεται ότι κατανάλωσε θαλασσινά συνολικής αξίας περίπου 425 ευρώ στο εστιατόριο Omeros το απόγευμα της Κυριακής, περιλαμβανομένων δύο αστακών, ενώ ήπιε και άφθονο αλκοόλ.

Advertisement

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο και όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, όταν έφθασε ο λογαριασμός, ο Πεκ το έβαλε στα πόδια και… έπεσε στη θάλασσα.

λογαριασμος-

Πάντως, ο Αυστραλός ράπερ δεν κατάφερε να πάει και πολύ μακριά καθώς οι αρχές, με τη συνδρομή ναυαγοσωστών, τον μετέφεραν με τζετ σκι και πάλι έξω στην ακτή.

Advertisement

Ο 33χρονος εμφανίστηκε τη Δευτέρα ενώπιον δικαστηρίου του Σάουθπορτ όπου υποστήριξε ότι έφυγε τρέχοντας από το εστιατόριο για να βοηθήσει κάποια φίλη του, η οποία… γεννούσε στην παραλία.

Τα επιχειρήματά του φαίνεται πως δεν κατάφεραν να πείσουν τους δικαστές, καθώς του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή και για επίθεση κατά αστυνομικού.

Ο Πεκ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ θα εμφανιστεί και πάλι στο δικαστήριο στις 4 Μαΐου.

πηγη:naftemporiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement