Η Ασλεϊ Γκράχαμ γυμνή χωρίς ρετούς: «Αγαπώ το κορμί μου όπως είναι» [εικόνες]

Advertisement

Η 29χρονη Ασλεϊ Γκράχαμ είναι μια αληθινή γυναίκα. Ενα μοντέλο που περπατά και προκαλεί σεισμό.

Το μοντέλο και ακτιβίστρια για την εικόνα του σώματος αποφάσισε να ποζάρει ολόγυμνη στο περιοδικό «V» για να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

Να τους πει ότι πρέπει να νιώθουν όμορφα με το σώμα τους, να αγαπήσουν ακόμα και την κυτταρίτιδά τους.

Advertisement

Η ίδια δεν διστάζει να ευχαριστήσει τη μητέρα της, αφού εκείνη της έμαθε ότι η κυτταρίτιδα είναι «ασήμαντη», βοηθώντας την να αγαπήσει το σώμα της.

Η 29χρονη συζήτησε για την κυτταρίτιδα της με την Tracee Ellis Ross στο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού, υπενθυμίζοντας πως η μητέρα της «έκανε αυτό το θέμα ασήμαντο» όταν η Ασλεϊ ήταν παιδί.

«Η κυτταρίτιδά μου δεν καθορίζει την αξία μου» τονίζει η Γκράχαμ θέτοντας τον εαυτό της γυμνό για το V Magazine, ενώ αποκαλύπτει ότι ήταν «αηδιασμένη» με το σώμα της ως έφηβη, όταν είδε στο κορμί της τα πρώτα σημάδια κυυταρίτιδας.

Advertisement

«Θυμάμαι να λέω στη μαμά μου: «Δεν είναι αηδιαστικό; Είναι τόσο άσχημο». Τότε η μαμά μου κατέβασε το παντελόνι της και μου είπε: «Δες, έχω κι εγώ». Κοίταξε μία εμένα και την άλλη την κυτταρίτιδα και γύρισε τα μάτια της. Δεν μου είπε αν αυτό ήταν κάτι όμορφο ή άσχημο. Το έκανε απλά να φαίνεται κάτι απλό, χωρίς σημασία».

«Δεν καθορίζει την αξία μου. Αν οι γυναίκες όπως εσύ και εγώ εξακολουθήσουμε να το κηρύττουμε αυτό, τότε αισθάνομαι ότι τα νεαρά κορίτσια θα το κατανοήσουν και θα το πουν: «Ποιος νοιάζεται!» πρόσθεσε.

upl590aedac110ca

Advertisement

upl590aedb1225dd

πηγη:thetoc.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement