Επεισόδια στο Βόλο: Ταυτοποιήθηκαν 20 Ελληνες, 5 Αλβανοί, ένας από το Ζαΐρ

Advertisement

Οι έρευνες από την Αστυνομία για τα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια στον Βόλο πριν τον τελικό του Κυπέλλου συνεχίζονται.

Ωστόσο η ΕΛΑΣ ενημέρωσε σήμερα επίσημα για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα αυτών.

Βάσει της σχετικής ανακοίνωσης έχουν ταυτοποιηθεί 26 οπαδοί, εκ των οποίων έξι αλλοδαποί, πέντε υπήκοοί Αλβανίας και ένας της Δημοκρατίας του Κονγκό (Ζαΐρ).

Advertisement

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Σε εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδόσφαιρου Κυπέλλου Ελλάδος.

Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά (26) άτομα

Συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων, που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδόσφαιρου Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017), στο Βόλο Μαγνησίας.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Αντιμετώπισης Βίας Αθλητικών Χώρων Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Advertisement

Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά (26) άτομα ηλικίας από (19) έως (45) ετών.

Πρόκειται για (20) ημεδαπούς και (6) αλλοδαπούς, εκ των οποίων (5) υπήκοοι Αλβανίας και ένας Ζαΐρ.

Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια είχαν συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, (4) ημεδαποί ηλικίας (33,35,38 και 40 ετών), σε Βόλο και Κατερίνη, κατηγορούμενοι – κατά περίπτωση – για παραβάσεις των νόμων για ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και εξαρτησιογόνων ουσιών».

πηγη:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement