Οι δίδυμοι που παντρεύτηκαν δίδυμες και ζουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι [εικόνες]

Advertisement

Πριν από λίγο καιρό, ο Νταγκ Μάλμ ήξερε ότι η γυναίκα του, Τζιλ, ήταν κακοδιάθετη.

Μπήκε στην κουζίνα, την αγκάλιασε από πίσω και άρχισε να την φιλάει στο λαιμό…

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, συνειδητοποίησε ότι δεν φιλάει τη γυναίκα του αλλά τη… δίδυμη αδελφή της, Τζένα! Το λάθος του είναι, μάλλον, δικαιολογημένο.

Advertisement

Ο Νταγκ και ο πανομοιότυπος δίδυμός του Φιλ παντρεύτηκαν τις επίσης δίδυμες Τζένα και Τζιλ Λάσεν πριν από 26 χρόνια και έκτοτε τα δύο ζευγάρια ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι.

newego_LARGE_t_1101_55448206_type13172

Οι αδελφοί Μαλμ γνώρισαν τις αδελφές Τζένα και Τζιλ Λάσεν σε ένα Φεστιβάλ Δίδυμων το 1991 στην πόλη Τουίνσμπεργκ του Οχάιο.

Advertisement

Τις ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και έκτοτε είναι αχώριστοι… Και οι τέσσερις μένουν στο ίδιο σπίτι, όπου μεγάλωσαν και τα παιδιά τους.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Daily Mail, η 50χρονη πλέον Τζένα περιέγραψε την πρώτη τους συνάντηση.

«Πλησιάσαμε αυτούς τους άντρες και τους ρωτήσαμε αν ξέρουν κάτι για ένα κόκκινο φωτάκι στη φωτογραφική μηχανή. Εκείνοι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν» είπε η ίδια, και συμπλήρωσε:

Advertisement

«Αργότερα εκείνο το βράδυ, η Jill και εγώ ήμασταν στο ξενοδοχείο και ψάχναμε τρόπο να ξαναδούμε αυτούς τους άντρες, επειδή κάτι μέσα μας ήθελε να τους δούμε».

newego_LARGE_t_1101_55448205_type13172

Την επόμενη ημέρα, όπως εξιστορεί η ίδια, οι 24χρονες δίδυμες είδαν τους τότε 34χρονους άντρες να περιμένουν σε μια ουρά. Οι τέσσερίς τους πέρασαν όλη την ημέρα μαζί και στη συνέχεια αντάλλαξαν τηλέφωνα.

Advertisement

Επικοινωνούσαν τακτικά και όταν κάοπια στιγμή ο Νταγκ κέρδισε σε λοταρία μια κρουαζιέρα, οι δύο αδελφοί ζήτησαν από τις Τζένα και Τζιλ να τους συνοδεύσουν.

«Μη γνωρίζοντας ποια είναι η Τζένα και ποια είναι η Τζιλ, πήγαμε στην πόρτα τους και τις κοιτάξαμε στα μάτια και τους είπαμε: “διάλεξε έναν και μην αλλάξεις γνώμη”» είπε o Νταγκ.

Παρότι τυχαίο, το «ταίριασμα» ήταν σωστό ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται σήμερα τα ζευγάρια.

Advertisement

«Ο Φιλ και εγώ είμαστε πιο οργανωμένοι, ενώ η Τζιλ και ο Νταγκ είναι πιο χαλαροί. Ταιριάζουμε πολύ καλά μαζί,» είπε η Τζένα.

newego_LARGE_t_1101_55448204_type13172

Παρότι τα ζευγάρια είναι μαζί 20 και πλέον χρόνια, ακόμη και σήμερα υπάρχουν… παρεξηγήσεις για το ποιος είναι ποιος!

Advertisement

Η Τζιλ και η Τζένα έχουν το ίδιο στυλ ντυσίματος και αγαπούν τα ίδια χρώματα και έτσι υπάρχουν φορές που ούτε οι ίδιοι τους οι σύζυγοι δεν τις αναγνωρίζουν.

«Δυστυχώς υπάρχουν φορές που ούτε εγώ δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω. Φωνάζω το όνομα Τζένα για να δω ποια θα γυρίσει να με κοιτάξει… Δεν πλησιάζω πολύ γρήγορα!» είπε ο Φιλ.

Ακόμη και με τα προβλήματα αυτά, όμως, η οικογένεια συμβιώνει αρμονικά μέσα στο σπίτι… Μάλιστα, μαζί τους ζουν και τα παιδιά τους, η Ράιλι 19 ετών και ο Τιμ, 18 ετών.

Advertisement

newego_LARGE_t_1101_55448203_type13172

πηγη:ethnos.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement