Οι 4 εφαρμογές που βοηθούν τους άπιστους να μην τους πιάσουν ποτέ!

Advertisement

Το προφανές είναι ότι θα ψάξεις τις φωτογραφίες, τα μηνύματα ή τα μέιλ του …καλού σου αν τον υποψιάζεσαι ότι όταν σε αφήνει σπίτι σου, βρίσκει αλλού «ζεστασιά».

Κι όμως, μην αμφιβάλλεις καθόλου για το ότι έχει προβλέψει κάθε κίνησή σου πριν εσύ την σκεφτείς και μάλιστα, έχει πάρει και τα μέτρα του!

Αν υποψιάζεσαι, λοιπόν, ότι το «έτερον ήμισυ» σε απατά, οι παρακάτω εφαρμογές μάλλον αποτελούν τους μεγαλύτερους «εχθρούς» σου.

Advertisement

Private Photo

Αν έμπαινες ποτέ στη διαδικασία να ψάξεις το κινητό του φίλου σου, θα άνοιγες ποτέ το κομπιουτεράκι; Μάλλον όχι. Το Private Photo ζητά κωδικό και αν βάλεις τον σωστό, θα βρεθείς μπροστά σε μια σειρά από φωτογραφίες που μάλλον δεν έχεις ξαναδεί ποτέ…

Tiger Text

Ένα app που δημιουργήθηκε για επιχειρηματίες, ωστόσο έχει αποτελέσει πολύ χρήσιμο «εργαλείο» για τους άπιστους…  Επιτρέπει στους χρήστες του να κρύψουν τα μηνύματά τους, ενώ στην περίπτωση που σε καλέσει κάποιος ή κάποια που δεν θα ήθελες…  η ερωμένη σου ας πούμε, το τηλέφωνό σου δεν θα χτυπήσει ποτέ και απλά θα βγάλει μία ειδοποίηση ότι είναι εκτός λειτουργίας.

Nosy Trap

Αν υποψιάζεσαι ότι η σύντροφός σου θα ψάξει το κινητό σου όταν εσύ είσαι απών, αυτή η εφαρμογή θα τον «πιάσει στα πράσα», καθώς την ώρα που αρχίσει να ψάχνει η μπροστινή κάμερα θα την φωτογραφίσει απευθείας!

Advertisement

Fox Private Message

Αν ο σύντροφός σου κουνά ξαφνικά το κινητό του, δεν τρελάθηκε. Εκείνη την ώρα σβήνει μηνύματα… Πώς;  Μα η εφαρμογή Fox Private Message έχει σχεδιαστεί ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο! Έχει, μάλιστα, τη δυνατότητα να μεταφέρει τα μηνύματα των ιδιωτικών επαφών απευθείας στο δικό του inbox αντί εκείνου της συσκευής.

πηγη:topontiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement