Εντυπωσιακό κυνηγητό με άδοξο τέλος – Προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία και πέφτει σε άλλο αυτοκίνητο [βίντεο]

Advertisement

Καθημερινά, σε κάποιο σημείο του πλανήτη υπάρχει κάποιος που νομίζει ότι παίζει Grand Theft Auto και ότι μπορεί να κινείται χωρίς αύριο, με την Αστυνομία να τον κυνηγάει.

Την περασμένη Τετάρτη, ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη στην Τσεχία.

Ένα περιπολικό εντόπισε μια Citroen Xsara η οποία είχε δηλωθεί ως κλεμμένη στα τέλη του Ιουλίου.

Advertisement

Ο οδηγός της αγνόησε το σήμα των Αστυνομικών να σταματήσει, και αντ’ αυτού πάτησε γκάζι.

Κινούμενος μέσα σε στενά αλλά και εκτός δρόμου, βγήκε σε έναν πιο κεντρικό δρόμο όπου άρχισε να προσπερνά όλο τον κόσμο, σε μια προσπάθεια να διαφύγει.

Είχε πράγματι καταφέρει να δημιουργήσει μια σεβαστή διαφορά από το περιπολικό, δυστυχώς όμως για εκείνον η πορεία του τερματίστηκε πάνω σε ένα Ford Focus RS.

Advertisement

Νωρίτερα είχε χτυπήσει κι άλλα τρία αυτοκίνητα, μπόρεσε όμως να συνεχίσει.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία της χώρας, ο 35χρονος οδηγός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ ούτως ή άλλως δεν θα έπρεπε να πιάνει τιμόνι, αφού είχε χάσει το δίπλωμά του μέχρι το 2021. Στην κατοχή του βρέθηκαν αεροβόλα όπλα και διάφορα εργαλεία για διαρρήξεις.

Στο παρακάτω video, η κάμερα του περιπολικού έχει καταγράψει όλη την καταδίωξη, από όταν εντοπίζεται η κλεμμένη Xsara μέχρι τη στιγμή που καταλήγει πάνω στο άτυχο Focus RS.

Advertisement

Το οποίο, αξίζει να σημειωθεί ότι μετέφερε ένα μικρό παιδί στο πίσω κάθισμα, το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, αλλά και ότι εμφανίζεται και στην αρχή του video.

Ο οδηγός του σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγο αργότερα θα ξανασυναντιόταν με αυτή την Xsara, με τον χειρότερο τρόπο.

drive.gr

 

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement