Δείτε το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου [βίντεο]

Advertisement

Κυκλοφόρησε χθες το απόγευμα το πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, «The Killing of a Sacred Deer», που είχε κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ο Στίβεν Μέρφι είναι καρδιολόγος, η γυναίκα του, Άνα, οφθαλμίατρος, έχουν δύο παιδιά, την έφηβη Κιμ και τον μικρό Μπομπ. Η ζωή τους κυλά ομαλά: η μικρή μόλις ξεκίνησε να έχει περίοδο και το ζευγάρι κάνει σεξ μιμούμενο ιατρικές στάσεις, όπως «γενική αναισθησία».

Ένα 16χρονο αγόρι, ο Μάρτιν, συναντιέται, κρυφά στην αρχή, με τον Στίβεν και φαίνεται να αναπτύσσουν μια σχέση ιδιότυπης κηδεμονίας. Ο Μάρτιν έχει χάσει τον πατέρα του και μιλάει στον γιατρό σαν να τους συνδέει ένα κοινό μυστικό.

Advertisement

Από τα πρώτα ήδη δευτερόλεπτα, το επίσημο trailer της ταινίας μας εισάγει στον ιδιαίτερο κόσμο των Γιώργου Λάνθιμου και του Ευθύμη Φιλίππου με την ένταση και το μυστύριο να κλιμακώνονται ολοένα περισσότερο με τις εναλλαγές των σκηνών, τις ενδιάμεσες σιωπές και την ανατριχιαστική ερμηνεία του «Burn, burn» από την Ράφεϊ Κάσιντι που προσέδωσε άλλη διάσταση στο τραγούδι της Έλι Γκούλντινγκ.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου.

Πηγή:reader

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement