Σκύλος έφαγε κρακ και σκότωσε το αφεντικό του!

Την περίοδο που ο ίδιος κινηματογραφούσε ένα ντοκιμαντέρ για τα ναρκωτικά

Advertisement

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι σκύλος στο Λονδίνο έφαγε κρακ κοκαΐνης και στη συνέχεια επιτέθηκε θανάσιμα στο αφεντικό του.

Πιο συγκεκριμένα, ένα Staffordshire Bull Terrier κατανάλωσε κρακ κοκαΐνης και στη συνέχεια σκότωσε τον ιδιοκτήτη του, την περίοδο μάλιστα που ο ίδιος κινηματογραφούσε ένα ντοκιμαντέρ για τα ναρκωτικά, για λογαριασμό του BBC.

Ο Mario Perivoitos, ο οποίος εργαζόταν στον τομέα της πληροφορικής, πέθανε στο νοσοκομείο λίγο μετά την επίθεση του σκύλου του, Major.

Advertisement

Ο Perivoitos τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο λαιμό του, αφού το δάγκωμα του σκύλου του, του δημιούργησε μία εκτεταμένη αιμορραγία.

Συνάδερφοι του από το BBC που βρίσκονταν μαζί του στο σπίτι του στο Βόρειο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του συμβάντος, κάλεσαν ασθενοφόρο ενώ παράλληλα προσπάθησαν να τραβήξουν τον σκύλο από το λαιμό του άτυχου 41χρονου.

Ο άτυχος άντρας είχε αναλάβει τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο «Drugs Map Britain».

Advertisement

Τη νύχτα που πέθανε, έφθασε στο σπίτι του μετά τις 10:00μμ και ενώ είχε καταναλώσει κοκαΐνη, ο ίδιος έπαθε επιληπτική κρίση.

Το σκυλί τότε επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ αυτός βρισκόταν στο κρεβάτι του.

«Ο σκύλος ήταν οκτώ φορές πάνω από το όριο για το ναρκωτικό», δήλωσε ο Nicholas Carmichael, ειδικός κτηνιατρικής τοξικολογίας, ο οποίος, σύμφωνα με αναφορές, εντόπισε κοκαΐνη και μορφίνη στα ούρα του σκύλου.

Advertisement

«Ο σκύλος είχε ξεκάθαρα καταναλώσει κοκαΐνη, και είτε την έφαγε είτε την εισέπνευσε μέσω του καπνού, είναι πιθανό να ήταν ένας παράγοντας που συνέβαλε στη συμπεριφορά του αυτή».

Ο δικαστής Andrew Walker κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο σκύλος κατά πάσα πιθανότητα έφαγε το φάρμακο και επιτέθηκε στο αφεντικό του επειδή εξέλαβε το επιληπτικό συμβάν σαν προκλητική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τον δικαστή, ο Perivoitos είχε πεθάνει λόγω των τραυματισμών του από την επίθεση του σκύλου.

protothema.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement