Ετοιμάζει εύκαμπτο αναδιπλούμενο smartphone η Apple;

Advertisement

Μία πατέντα της Apple δείχνει ότι υπάρχει η σκέψη για ένα εύκαμπτο αναδιπλούμενο smartphone από την πλευρά της.

Είναι πολύ δύσκολο να γίνει εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για τα μελλοντικά σχέδια μίας εταιρείας όπως η Apple από μία αίτηση για ευρεσιτεχνία, αλλά πρόσφατες αποκαλύψεις δείχνουν ότι δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον μία συσκευή που να έχει εύκαμπτο και αναδιπλούμενο σχεδιασμό.

Στα σχέδια της Apple φαίνεται ότι η συσκευή με το εύκαμπτο πλαίσιο θα έχει οθόνη OLED ή micro-LED.

Advertisement

Σύμφωνα με το Slashgear, τα σχέδια της Apple μπορούν να υπονοούν ότι η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει περισσότερες από μία συσκευές που να μπορούν να αναδιπλωθούν γύρω από έναν άξονα.

Το ενδιαφέρον γύρω από τα όσα ετοιμάζει η Apple επικεντρώνεται στον τομέα της οθόνης, καθώς αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για ένα αναδιπλούμενο smartphone, επομένως θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να δούμε με ποιο τρόπο επιδιώκει η Apple να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που προκαλεί η δημιουργία ενός τέτοιου μοντέλου.

Ένα άλλο στοιχείο είναι το ζήτημα της αντοχής, το οποίο η Apple φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει με ειδικές ενισχύσεις στο πλαίσιο και τα σημεία στα οποία ασκούνται οι μεγαλύτερες δυνάμεις σε κάθε άνοιγμα και κλείσιμο.

Πηγή:pestaola.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement