Μία έγκυος γυναίκα έμεινε ξανά έγκυος! – Σπάνιο, αλλά συμβαίνει

Advertisement

Μπορείτε να βάλετε τη συγκεκριμένη είδηση στη λίστα με τα περίεργα της ημέρας.

Είναι δυνατόν να μείνεις έγκυος ενώ είσαι ήδη έγκυος, σύμφωνα με το Live Science. H Jessica Allen, ετών 31 και κάτοικος του Perris στη Καλιφόρνια, μόλις το έμαθε.

Η Allen εξήγησε στο New York Post πως ήταν έγκυος έξι εβδομάδες ως παρένθετη μητέρα για ένα ζευγάρι όταν έμαθε πως κυοφορούσε δίδυμα. Υπέθεσε πως ήταν και τα δυο των γονιών για τους οποίους ήταν παρένθετη μητέρα.

Advertisement

Όταν γέννησε, δεν είδε τα παιδιά αφού ήταν πίσω από μία οθόνη. Αλλά όταν πήγαν με το ζευγάρι, η μητέρα, Lius, έστειλε μία φωτογραφία στην Allen και της έγραψε: «Δεν είναι τα ίδια έτσι;… Έχεις σκεφτεί γιατί είναι διαφορετικά;»

Αφού τα παιδιά έκαναν τεστ DNA, η Allen έμαθε πως ένα από τα δύο είχε το γενετικό υλικό της Lius και το άλλο το γενετικό υλικό της ίδιας και του συζύγου της.

Η Lius επέστρεψε το παιδί στο γραφείο παρένθετης μητρότητας και ζήτησε στην Allen το ποσό των 18.000-22.000 δολαρίων.

Advertisement

Το γραφείο τον προσέφερε σε οικογένειες που ήταν πρόθυμες να πληρώσουν το ποσό. Η Allen, τρομαγμένη από αυτή τη συνεννόηση, πήρε η ίδια τον Max και προσέλαβε δικηγόρο για να μην πληρώσει το ποσό.

Αυτό που βίωσε η Allen, ονομάζεται superfetation (πολλαπλή κύηση), σύμφωνα με το Live Science.

Συμβαίνει όταν οι διαδικασίες που κανονικά σταματούν την ωορρηξία κατά τη διάρκεια της κύησης δεν λειτουργούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα δύο βρέφη με διαφορετικές ηλικίες και διαφορετικούς γονείς, όπως τα παιδιά που κυοφόρησε η Allen.

Advertisement

Το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι πολύ σπάνιο, όπως είπε η Dr. Saima Aftab, ιατρική διευθύντρια του Κέντρου Εμβρυϊκής Φροντίδας του Nicklaus Children’s Hospital, στο Live Science.

Λιγότερο από 12 υποθέσεις πολλαπλής κύησης έχουν υπάρξει θέμα ιατρικών εργασιών.

Οπότε, ενώ δεν είναι απίθανο, κανείς δεν προειδοποιεί κατά της σεξουαλικής επαφής κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης στην περίπτωση που κάνετε δίδυμα.

Πηγή:jenny.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement