Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο μαζί στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

Advertisement

Μια ιδέα που μετρά χρόνια γίνεται πραγματικότητα από τους αγέραστους εβδομηντάρηδες.

Εκπληρώνοντας μία φαντασίωση πολλών σινεφίλ, ο θρυλικός σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε στο νέο του φιλμ, ενώνει δύο ζωντανούς θρύλους του σινεμά σε μια κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας του περιβόητου μαφιόζου συνδικαλιστή Φρανκ Σίραν, που αναμείχθηκε στη δολοφονία του Τζίμι Χόφα.

Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρωταγωνιστούν στο φιλμ «The Irishman», τα δικαιώματα προβολής του οποίου κατοχύρωσε το Netflix και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2019.

Advertisement

Βασισμένη στο βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ «Άκουσα ότι βάφεις σπίτια»-τη φράση που εκστόμιζαν οι γκάνγκστερ όταν ήθελαν συνθηματικά να κάνουν λόγο για δολοφονίες, η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, υπογράφεται από τον Στίβεν Ζάιλιαν στο σενάριο και αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τη συμμετοχή των Τζο Πέσι, Χάρβεϊ Καϊτέλ και Μπόμπι Καναβάλε σε αυτή.

Advertisement

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα στους δρόμους της Νέας Υόρκης προκάλεσαν νέο κύμα δημοσιότητας στο φιλμ για πολλούς λόγους.

Advertisement

Από τα δαπανηρά ειδικά εφέ που θα χρησιμοποιηθούν, όπως έχει γνωστοποιηθεί, για να εμφανίζουν νεότερους τους πρωταγωνιστές του, το αποτέλεσμα που θα έχει η παρθενική συνεργασία του Αλ Πατσίνο με τον Μάρτιν Σκορσέζε, την απάντηση στο ερώτημα αν μπορούν τόσοι μεγάλοι να χωρέσουν σε μια ταινία.

Ο Φρανκ Σίραν, που απεβίωσε το 2003, είχε εκμυστηρευτεί στο συγγραφέα Τσαρλς Μπραντ πως εκτέλεσε εντολές του Ράσελ Μπαφαλίνο, μαφιόζου ηγέτη, στην υπόθεση δολοφονίας του Τζίμι Χόφα.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποδύεται τον Φρανκ Σίραν, ο Αλ Πατσίνο τον Τζίμι Χόφα και ο Τζο Πέσι τον Ράσελ Μπαφαλίνο.

Πηγή:athensvoice.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement