Τη συνεργασία με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη ανακοίνωσε το Epsilon

Advertisement

Το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που ήθελε τη σιδηρά κυρία των media, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, να περνά το κατώφλι του Epsilon και να δίνει τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη επιβεβαιώνεται.

Ο σταθμός εξέδωσε, πριν λίγη ώρα, και την επίσημη ανακοίνωση που αφορά στη συνεργασία τους και αναφέρει:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία θα ασκεί τα καθήκοντα της Chief Content Officer. Έχοντας διαγράψει πολυετή επιτυχημένη πορεία σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης στον χώρο της τηλεόρασης, η κα. Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει να οδηγήσει το Epsilon TV στη νέα εποχή.

Advertisement

Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται ο στρατηγικός σχεδιασμός του προγράμματος και η αναβάθμιση και διαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας του σταθμού. Επιπλέον, θα ηγείται της επικοινωνιακής κατεύθυνσης και της λειτουργίας που θα αφορούν στο τηλεοπτικό περιεχόμενο του σταθμού. Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη στην οικογένειά του».

Με αυτό τον τρόπο είναι, πλέον, εμφανές ότι ξεκινά μία νέα εποχή για το σταθμό με τις πρώτες αλλαγές να είναι ήδη υπαρκτές.

Πηγή:reader.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement