Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ανακοίνωσε του νέο του άλμπουμ [βίντεο]

Advertisement

Η καλή χρονιά από την αρχή φαίνεται για τους θαυμαστές του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, καθώς ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε επιτέλους τις φήμες για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής του δουλειάς.

Το νέο άλμπουμ του Αμερικανού θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2018 και θα έχει τίτλο «Man Of The Woods», όπως ανακοίνωσε ο Τίμπερλεϊκ μέσω ενός teaser video που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στο βίντεο ακούμε τον 36χρονο καλλιτέχνη να δηλώνει για το 5ο στούντιο άλμπουμ του: «Το άλμπουμ αυτό είναι εμπνευσμένο από το γιο μου, τη σύζυγό μου, την οικογένεια μου, αλλά περισσότερο από κάθε άλλη δισκογραφική μου δουλειά, από τον τόπο που κατάγομαι» και προσθέτει «είναι προσωπικό».

Advertisement

Στο κινηματογραφικό βίντεο παίρνουμε μια σύντομη γεύση από όσα θα ακούσουμε στο επερχόμενο άλμπουμ, επίσης ακούμε τη φωνή της ηθοποιού και συζύγου του τραγουδιστή, Jessica Biel να περιγράφει το τοπίο, βλέπουμε στιγμιότυπα του τραγουδιστή τόσο με εκείνη όσο και με το γιο τους, ενώ κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης ο Φάρελ Γουίλιαμς σχολιάζει για το άλμπουμ: «μοιάζει τόσο γήινο, είναι ακριβώς όπου βρίσκεσαι στη ζωή σου αυτή τη στιγμή. Θα κάνει θραύση».

Ο ολοκαίνουριος δίσκος του αμερικανού καλλιτέχνη κυκλοφορεί σχεδόν 5 χρόνια μετά την τελευταία του δισκογραφική δουλειά «The 20/20 Experience – 2 of 2» (2013) και έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή, δηλαδή δυο ημέρες πριν την εμφάνιση του Τίμπερλεϊκ στο ημίχρονο του 52ου «Super Bowl» στις 4 Φεβρουαρίου. Η τελευταία εμφάνιση του Αμερικανού σε «Super Bowl» ήταν το 2004.

Για την ώρα ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο ποπ σταρ θα ερμηνεύσει τραγούδια από το «Man of the Woods», ωστόσο οι φαν του τραγουδιστή έχουν κάθε λόγο να χαίρονται ακόμα περισσότερο, καθώς το πρώτο single του δίσκου θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.

Πηγή:reader.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement