10 ξεκάθαρα σημάδια που δείχνουν ότι σε φλερτάρει

Advertisement

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί αν κάποιος γοητευτικός κύριος σας φλερτάρει; Στο παιχνίδι του φλερτ, υπάρχουν ορισμένα ασφαλή σημάδια στα οποία μπορείτε να βασιστείτε προκειμένου να καταλάβετε αν του έχετε κινήσει τον ενδιαφέρον.

Η κατανόηση της γλώσσας του σώματος δεν είναι πάντα εύκολη ούτε ερμηνεύσιμη, υπάρχουν ωστόσο ορισμένες αρχές που μπορούμε όλοι να κατανοήσουμε προκειμένου  να επαληθεύσουμε την υπόνοιά μας.

Ετοιμάσαμε για εσάς δέκα σημάδια που εκπέμπουν οι άντρες, συνειδητά ή ασυνείδητα, προκειμένου να εκδηλώσουν τη συμπάθειά τους. Κοιτάξτε τα προσεκτικά και ίσως σας οδηγήσουν στον σωστό σύντροφο.

Advertisement

Κοκκίνισμα

Με έναν ντροπαλό άντρα, μπορεί το φλερτ να γίνεται δύσκολη υπόθεση, ίσως όμως αξίζει την προσπάθεια από μέρους σας. Αν διαπιστώσετε ότι κάποιος άντρας κοκκινίζει όταν βρίσκεται κοντά σας, αυτό είναι από τα πιο ασφαλή σημάδια ότι σας φλερτάρει.

Η ένδειξη αυτή ωστόσο,  δεν ισχύει μόνον για τους ντροπαλούς, καθώς κάθε άντρας μπορεί να κοκκινίσει στην όψη μίας όμορφης γυναίκας. Το κοκκίνισμα είναι μία ακούσια σωματική αντίδραση, οπότε εάν διαπιστώσετε ότι εκείνος κοκκινίζει κάθε φορά που βρίσκεται κοντά σας, τότε αυτό είναι ένα σημάδι ότι του αρέσετε.

Γλυκό Χαμόγελο

Το αυθεντικό χαμόγελο αποτελεί πάντα ένα καλό σημάδι, και όσον αφορά το φλερτ, είναι από τ’ ασφαλέστερα σημάδια ότι τον ενδιαφέρετε. Αν τον παρατηρήσετε να σας χαμογελά, τότε είναι αρκετά πιθανόν να του αρέσετε και να επιθυμεί να σας προσεγγίσει.

Advertisement

Μπορεί να είναι ντροπαλός. Άρα, αν ο άντρας αυτός σας ενδιαφέρει, τότε κάντε εσείς το πρώτο βήμα και εμπνεύστε του τη σιγουριά και το θάρρος που χρειάζεται πρώτη εσείς. Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να προσεγγίσετε εσείς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Με φυσικότητα, χαμογελάστε του, ξεκινήστε μία κουβέντα και μην παριστάνετε τη «δύσκολη». Το να είστε απόμακρη μπορεί για κάποιους να είναι διεγερτικό, για άλλους όμως είναι αρκετά απωθητικό στην προσπάθειά τους να σας πλησιάσουν.

Οπτική Επαφή

Σαν σημάδι ενδιαφέροντος, η οπτική επαφή μπορεί να είναι απατηλό, όμως σίγουρα αξίζει να το διαπιστώσετε. Στην επικοινωνία κάθε είδους, η οπτική επαφή είναι σημαντικός παράγοντας, τον οποίον δεν πρέπει να παραμελούμε.

Advertisement

Ανάλογα με τη διάρκεια της οπτικής επαφής που ένας άντρας διατηρεί, μπορείτε να βασιστείτε στο σημάδι αυτό προκειμένου να διαπιστώσετε ότι του αρέσετε. Αν ο χρόνος που σας κοιτά στα μάτια υπερβαίνει το φυσιολογικό, τότε αυτό είναι ένδειξη ότι τον ενδιαφέρετε.

Στο παιχνίδι του φλερτ, η οπτική επαφή είναι ζωτικής σημασίας, σωστά; Κάτι τέτοιο ισχύει και για τους άντρες. Ένας πιο συνεσταλμένος άντρας, ενδέχεται να διατηρεί συντομότερη οπτική επαφή για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Καθρεπτισμός των Κινήσεων

Υπάρχουν φορές που ένας άντρας υποσυνείδητα αντιγράφει τις κινήσεις μίας γυναίκας. Ο αντικατοπτρισμός των κινήσεων αποτελεί μία ακόμη ένδειξη ότι σας φλερτάρει. Μπορεί να ανοιγοκλείνει τα μάτια του μετά από εσάς, ή μπορεί να μιμείται τον τρόπο που μιλάτε. Μπορεί να γελάτε και να γελάει και εκείνος.

Advertisement

Αυτό συμβαίνει γιατί είναι έμφυτο στον άνθρωπο να υιοθετεί ό,τι του αρέσει. Δεν αποκλείεται, ο άντρας που σας ενδιαφέρει να έχει υιοθετήσει τη συγκεκριμένη συμβουλή διαβάζοντας κάποια από τις πολλές ιστοσελίδες με συμβουλές προς τους εργένηδες: ο καθρεπτισμός των κινήσεων είναι στην κορυφή των συμβουλών για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους προς μία γυναίκα.

Χέρια στους Μηρούς

Αν ένας κύριος στέκεται με τα χέρια του στους μηρούς του και περνά τους αντίχειρες μέσα από τις θηλιές της ζώνης του, τότε μπορεί να θέλει να σας κινήσει το ενδιαφέρον. Με τη στάση αυτή υιοθετεί την εικόνα ενός ισχυρού και γνήσιου αρσενικού με αυτοπεποίθηση.

Βέβαια με τη στάση τους αυτή, οι άντρες μπορεί να θέλουν γενικότερα να σχηματίσουν την εντύπωση του κραταιού άντρα, χωρίς ωστόσο ν’ αποκλείεται αυτή να είναι η στάση του σώματος που υιοθετεί όταν σας φλερτάρει.

Advertisement

Διεσταλμένες Κόρες

Είναι φορές που τα μάτια μας, είτε το θέλουμε είτε όχι, μάς προδίδουν. Οι κόρες των ματιών μας διαστέλλονται όταν έχουμε απέναντί μας το αντικείμενο του πόθου μας.

Αντίθετα, όταν κάτι ή κάποιος μάς απωθεί, τότε οι κόρες συστέλλονται. Αν προσέξετε διαστολή στις κόρες των ματιών ενός άντρα, μπορείτε με βεβαιότητα να καταλάβετε ότι τον έχετε γοητεύσει.

Αδεξιότητα στις Κινήσεις

Όταν κάποιος μας αρέσει, τότε γινόμαστε νευρικές και, αρκετά συχνά αδέξιες μπροστά του. Αυτό συμβαίνει λόγω της αβεβαιότητας που αισθανόμαστε για το αν το άτομο που μας ενδιαφέρει ανταποκρίνεται.

Advertisement

Αν παρατηρήσετε ότι ένας άντρας είναι συστηματικά αδέξιος όταν βρίσκεται κοντά σας, ίσως αυτό να οφείλεται στο ενδιαφέρον του για εσάς και την αμηχανία του για το πώς θα σας προσεγγίσει.

Άγγιγμα

Αν ο άντρας που σας ενδιαφέρει δε χάνει ευκαιρία να σάς αγγίζει, τότε εκπέμπει ένα σημάδι ότι τον ενδιαφέρετε. Προσοχή βέβαια, μην παρεξηγήσετε τα ακούσια αγγίγματα.

Όταν όμως τα αγγίγματα είναι ηθελημένα, τότε έχετε απέναντί σας έναν άντρα που προσπαθεί να σας τραβήξει το ενδιαφέρον και αναζητά μία αφορμή να ξεκινήσει μία κουβέντα μαζί σας. Αν ο κύριος αυτός σας ενδιαφέρει, μην αμελείτε το σημαντικό αυτό σημάδι και προχωρήστε στη γνωριμία μαζί του. Ποιος ξέρει αν αυτός είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσάς.

Advertisement

Κλίση του Κεφαλιού

Ο τρόπος που ένας άντρας γέρνει το κεφάλι του όταν επικοινωνείτε, μπορεί να στέλνει ένα σημάδι για το αν τον ενδιαφέρετε. Αν, όταν του μιλάτε γέρνει το κεφάλι του, αυτό σημαίνει ότι ακούει προσεκτικά την κάθε λέξη σας.

Σημαίνει, επιπλέον, ότι είναι συγκεντρωμένος σε όσα του λέτε και η συζήτηση μαζί σας του εξάπτει το ενδιαφέρον. Το να αισθανόμαστε ότι μας ακούει κάποιος είναι υπέροχο, και πρέπει να το εκτιμούμε όταν κάποιος άντρας το δείχνει, είτε μας ενδιαφέρει ερωτικά είτε όχι.

Ανασηκωμένα Φρύδια

Αν αρέσετε σε έναν άντρα εκείνος ενδέχεται να προσπαθεί να μην εκδηλώνεται με τα μάτια του. Μπορεί ωστόσο, να ομολογεί το ενδιαφέρον του ανασηκώνοντας τα φρύδια του στην επαφή μαζί σας.

Advertisement

Αν τα μάτια του είναι διεσταλμένα και τα φρύδια του ανασηκωμένα όταν σας μιλάει, τότε σας δείχνει το ενδιαφέρον του. Προσπαθήστε να το διαπιστώσετε!

Πηγή:flowmagazine.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement