Τι παρατηρούν οι άνδρες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής;

Advertisement

Τα μαλλιά μας τα έχουμε γυρίσει προς τα έξω ή προς τα μέσα; Ίσια ή σγουρά; Τι χρώμα βάψαμε τα νύχια μας; Τρίψαμε τους αγκώνες μας; Είναι μαλακές οι πατούσες μας;

Όλα αυτά τριγυρνάνε στο γυναικείο μυαλό αλλά σίγουρα όχι στο αντρικό. Τι παρατηρούν όμως οι άντρες όταν φτάσουν γυμνοί στο κρεβάτι τους με την αγαπημένη τους;

Πόσο συχνά παίρνεις πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής;  Είναι το πρώτο που παρατηρούν οι άνδρες. Συμμετέχεις ή μένεις σαν παγωμένη κούκλα αφήνοντας τον σύντροφό σου να κάνει όλη τη δουλειά; Παίρνοντας πρωτοβουλίες, δείχνεις τον ενθουσιασμό σου.

Advertisement

Ο τρόπος που κινείς το σώμα σου, το πάθος, η ένταση και ο αισθησιασμός που έχεις, είναι αυτά που βλέπουν όλοι οι άνδρες, και όχι αν έχει δυο ραγάδες στον δεξιό γλουτό σου. Δείξε λοιπόν το ενδιαφέρον σου και πόσο απολαμβάνεις τη στιγμή με το σώμα σου.

Αχ, αυτά τα μάτια… γιατί να λένε πάντα την αλήθεια; Όταν το βλέμμα σου είναι απλανές φαίνεται, όταν δεν θέλεις κάτι φαίνεται, όταν παρατηρείς το σώμα σου ή το σώμα του ψάχνοντας ατέλειες πάλι φαίνεται. Τα μάτια, το βλέμμα κατά τη διάρκεια του σεξ είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάνε οι άνδρες. Δείξε με τα μάτια σου πόσο τον θέλεις, εκείνον και τη στιγμή που περνάτε μαζί.

Σημασία στην αναπνοή δεν δίνουν μόνο οι γυναίκες τελικά, αλλά και οι άντρες. Όχι βέβαια για το αν μυρίζει και πως μυρίζει αλλά πόσο αισθησιακή είναι. Αν η αναπνοή είναι αρμονική με τη φωνή, βαθιά και αισθησιακή. Μην προσπαθείς να μιμηθείς βαθιές, σέξι φωνές και αναπνοές. Ψιθύρισε στο αυτί του, ανάσανε έντονα στον λαιμό του και απόλαυσε τα αποτελέσματα.

Advertisement

Εντάξει, τους κανόνες υγιεινής όλοι τους προσέχουμε όταν φτάνουμε στο κρεβάτι. Φυσικά, κάθε άντρας θα παρατηρήσει αν έχεις κάνει αποτρίχωση και πόσο όμορφα μυρίζεις αλλά δεν θα μείνει σε αυτό. Θα παρατηρήσει τα εσώρουχά σου, αν ταιριάζουν μεταξύ τους, για να καταλάβει αν και πόσο προετοιμασμένη είσαι. Αν φοράς ένα σετ εσωρούχων, τελευταία λέξη τη μόδας, θα καταλάβει ότι προετοιμάστηκες γι’ αυτή τη στιγμή και πόσο πολύ την ήθελες. Η προετοιμασία πάντα κρίνει το αποτέλεσμα!

Πηγή:flowmagazine.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement