Acropolis Rally 2016: Τόπο στα νιάτα. Ο Λετονός Σιμάρσις είναι ο μεγάλος νικητής

Advertisement

Ο 21χρονος Λετονός Ραλφς Σιμάρσις, με Skoda Fabia R5, κατάκτησε την πρώτη θέση στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2016 και έγινε ο νεότερος νικητής στην ιστορία του αγώνα. Στην πρώτη του εμφάνιση με αυτοκίνητο προδιαγραφών R5,ο Σιμάρσις έδειξε το ταλέντο του από την αρχή του αγώνα και σημείωσε κορυφαίους χρόνους.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου τερμάτισε το ελληνικό πλήρωμα των Λάμπρου Αθανασούλα – Ηλία Παναγιωτούνης οδηγώντας επίσης Skoda Fabia R5. Ο Έλληνας οδηγός, μετά την τρίτη θέση που κατάκτησε πέρυσι, κατάφερε να ανέβει και φέτος στο βάθρο και μάλιστα ένα σκαλί πιο ψηλά, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Τάραμπους – Tρούνκαν οδηγώντας Skoda Fabia R5, με διαφορά μόλις 0,1΄΄ και στην κατηγορία ERC3 νικητής αναδείχθηκε ο Μουράτ Μποσταντσί με Ford Fiesta R2.

Η επιστροφή του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις στη Στερεά Ελλάδα με επίκεντρο την πόλη της Λαμίας, στέφθηκε με επιτυχία. Ο κόσμος έδωσε το «παρών» στις ειδικές διαδρομές στηρίζοντας τον αγώνα. Ο επίλογος δόθηκε μπροστά από το χώρο του Service Park, με την παρουσία πλήθους θεατών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, που φιλοξένησε Ράλι Ακρόπολις.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement