Αυτό είναι το νέο trailer του Top Gear [video]

Advertisement

Λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή του νέου Top Gear, το BBC έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer στο οποίο εμφανίζονται όλοι οι παρουσιαστές της εκπομπής.

Στην μετά-Clarkson εποχή της πλέον δημοφιλούς εκπομπής αυτοκινήτου στον κόσμο, το BBC έχει επιστρατεύσει έξι παρουσιαστές για να αντικαταστήσει τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May, οι οποίοι έχουν ήδη βρει τηλεοπτική στέγη αλλού -διαβάστε ΕΔΩ σχετικό ρεπορτάζ.

Να θυμίσουμε ότι ο Clarkson απομακρύνθηκε από το BBC όταν σε μια από τις γνωστές του εκρήξεις χαστούκισε το βοηθό παραγωγής επειδή- όπως λένε- δεν του είχ φέρει εγκαίρως το φαγητό του -διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ.

Advertisement

Έτσι στο Top Gear θα εμφανίζονται οι Chris Evans, Matt LeBlanc, Sabine Schmitz, Chris Harris, Eddie Jordan, Rory Reid και βέβαια ο απαραίτητος Stig, όπως πάντα καλά κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία που δημιούργησε το μύθο γύρω από το όνομά του.

Στο trailer βλέπουμε την ομάδα του Top Gear να οδηγεί μια McLaren 675 LT μαζί με τον Jenson Button, μια Ford Mustang GT [δείτε το video που την οδηγούμε στην πίστα των Σερρών], μια Chevrolet Corvette Z06, μια Ferrari F12tdf, μια Dodge Viper ACR, ενώ υπάρχουν πλάνα και από το ταξίδι με τα Reliant Robin που έκαναν ο LeBlanc με τον Evans. Στο πλαίσιο του χιούμορ που πρέπει να διακρίνει μια βρετανική παραγωγή, ο Chris Evans εμφανίζεται να μην μπορεί να αντέξει τη γρήγορη οδήγηση της Schmitz μέσα σε ένα Audi R8 V10 Plus

Η εκπομπή λέγεται ότι θα κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στις 22 του μήνα, αλλά ακόμη επισήμως το BBC δεν έχει ανακοινώσει κάτι οριστικό. Όμως αν κρίνουμε από το trailer, μάλλον όλα είναι έτοιμα, οπότε συντονιστείτε…

Advertisement

πηγη: drive.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement