Η συγκινητική φωτογράφηση μιας Αυστραλής που έκανε πεντάδυμα

Advertisement

Μια φωτογράφηση για τις απίθανες νέες αφίξεις στη ζωή της έκανε μια Αυστραλή μητέρα που γέννησε πεντάδυμα τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Κιμ Τούτσι, 26 ετών , κάτοικος του Περθ, χρειάστηκε μόλις 2 λεπτά για να γεννήσει τέσσερις κόρες και έναν γιο, που συνέλαβε με φυσικό τρόπο. Μια ομάδα από 50 γιατρούς και νοσηλευτές βοήθησαν στην προγραμματισμένη καισαρική και όλα τα παιδιά γεννήθηκαν υγιέστατα. Να σημειωθεί πως η πιθανότητα για σύλληψη πεντάδυμων φυσιολογικά είναι περίπου μία στα 55 εκατομμύρια.

Η ιστορία της Τούτσι έγινε γνωστή από την σελίδα της στο Facebook «Surprised by Five», όπου καταγράφονται οι λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης της. Η τοπική εταιρεία «Erin Elizabeth Photography», που φωτογράφισε την Τούτσι στην εγκυμοσύνη της, έκανε και την φωτογράφηση των πεντάδυμων. «50 δάχτυλα χεριών, 50 δάχτυλα ποδιών, 6 καρδιές χτυπούν ταυτόχρονα. Το σώμα μου έδωσε την δυσκολότερη μάχη για να έρθουν στον κόσμο αυτά τα 5 παιδιά» έγραψε η Τούτσι όταν ανέβασε τις φωτογραφίες. «Ότι έκανα, το έκανα γι’ αυτά».

Advertisement

Σε συνέντευξή της σε τηλεοπτικό κανάλι της Αυστραλίας τον Απρίλιο, η Τούτσι δήλωσε πως οι γιατροί της προσέφεραν αρχικά την επιλογή να κρατήσει δύο από τα μωρά της, λόγω σοβαρών προβλημάτων που μπορεί να αντιμετώπιζε η ίδια και τα αγέννητα μωρά κατά την εγκυμοσύνη. «Κανείς δεν πίστευε ότι θα τα κατάφερνα, κι όμως το έκανα» είχε δηλώσει η Τούτσι.

Η Τούτσι και ο σύζυγός της έχουν ήδη έναν γιο 9 ετών και δύο κόρες ηλικίας 2 και 4 ετών. Τώρα προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για να αγοράσουν ένα φορτηγό που να είναι αρκετά μεγάλο για να χωρά όλη την οικογένεια.

πηγη: ethnos

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement