Τζόνι Ντεπ και Μαριόν Κοτιγιάρ σε άλλη μια ταινία για το σκάνδαλο Στρος-Καν

Τους είδαμε μαζί το 2009 στην ταινία Δημόσιος Κίνδυνος του Μάικλ Μαν, κι όπως μαθαίνουμε σήμερα, ο Τζόνι Ντεπ και η Μαριόν Κοτιγιάρ ετοιμάζονται για μια νέα συνεργασία στην ταινία «The Libertine», σκηνοθεσίας Μπρετ Ράτνερ.

Η σύγχυση με την ταινία The Libertine του 2004 με πρωταγωνιστή τον Ντεπ είναι αναπόφευκτη, ωστόσο ουδεμία σχέση έχει με την θεματολογία της νέας ομότιτλης ταινίας.

Η ταινία του Ράτνερ εμπνέεται από το σκάνδαλο Στρος-Καν, του πρώην διευθύνοντος συμβούλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο οποίος τον Μάιο το 2011 συνελήφθη στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης, της απόπειρας βιασμού και της ομηρίας μιας καμαριέρας του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Το γεγονός τον ανάγκασε να παραιτηθεί από τη θέση του ενώ η δικαστική διαμάχη με την καμαριέρα αποδείχτηκε περιπετειώδης.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος αναμένεται να μεταμορφωθεί άλλη μια φορά για τις ανάγκες αυτού του ρόλου.

Το σκάνδαλο Στρος-Καν αποτυπώνεται για δεύτερη φορά στην μεγάλη οθόνη έπειτα από το Καλώς Ήρθες στη Νέα Υόρκη (2014) σε σκηνοθεσία Άμπελ Φεράρα και πρωταγωνιστή τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

πηγη: cine

Δείτε και αυτά: