Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ενθουσίασε τους θαυμαστές του στο Φεστιβάλ των Καννών

Χαμογελώντας και φορώντας τζιν παντελόνι και σκούρο σακάκι, ο 72άχρονος ηθοποιός πόζαρε μπροστά στο πλήθος των φωτογράφων.

Advertisement

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο ενθουσίασε τους θαυμαστές του σήμερα, στην Κρουαζέτ, κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφησης για την ταινία «Hands of stone», που συμμετέχει εκτός του διαγωνιστικού τμήματος και στην οποία ενσαρκώνει τον προπονητή του Παναμέζου πρωταθλητή του μποξ, Ρομπέρτο Ντουράν.

Χαμογελώντας και φορώντας τζιν παντελόνι και σκούρο σακάκι, ο 72άχρονος ηθοποιός πόζαρε μπροστά στο πλήθος των φωτογράφων, οι οποίοι φώναζαν το όνομά του, για να απαθανατίσουν με τον φακό τους τη στιγμή.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός περιστοιχιζόταν από τον σκηνοθέτη της ταινίας, Τζόναθαν Γιακούμποβιτς από τη Βενεζουέλα, τον – επίσης από τη Βενεζουέλα – ηθοποιό Έντγκαρ Ραμίρεζ και την Κολομβιανή ηθοποιό Άνα ντε Άρμας.

Advertisement

Η ταινία, που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, σε μια ειδική βραδιά που διοργανώθηκε προς τιμή του σπουδαίου ηθοποιού, αφηγείται την ιστορία του πρωταθλητή του μποξ, Ρομπέρτο Ντουράν, που έγινε γνωστός με το προσωνύμιο «Hands of stone» («Χέρια από πέτρα»), τον οποίο υποδύεται ο Έντγκαρ Ραμίρεζ, και του προπονητή και μάνατζέρ του, Ρέι Αρκέλ (Ρόμπερτ Ντε Νίρο), που τον οδήγησε στη δόξα στα ρινγκ, κατά τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

Ο Ντε Νίρο είναι διάσημος για τον ρόλο του Αμερικανού πυγμάχου Τζέικ Λαμότα στο «Οργισμένο είδωλο» (Raging bull) του Μάρτιν Σκορσέζε, για το οποίο βραβεύτηκε με το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου, το 1981.

Άλλες δύο ταινίες με τη συμμετοχή του Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχουν τιμηθεί με τον Χρυσό Φοίνικα: «Ο ταξιτζής» του Μάρτιν Σκορσέζε, το 1976, και «Αποστολή» του Ρόλαντ Τζόφι, το 1986.

πηγη: naftemporiki

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement