«House of Cards»: Η Robin Wright απαίτησε ισόποση αμοιβή με τον Kevin Spacey

Advertisement

Τον αγώνα που έδωσε, για να κερδίσει ίση πληρωμή με τον συμπρωταγωνιστή της, Kevin Spacey, αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου πολιτικού δράματος του Netflix, «House of Cards», Robin Wright, γνωστή στους φίλους  της σειράς ως Claire Underwood.

Η 50χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός ανέφερε σε ένα ακροατήριο στο Κέντρο Rockerfeller, στη Νέα Υόρκη, ότι έπρεπε να απειλήσει τα αφεντικά της, ώστε να πάρει ίση αμοιβή με τον συμπρωταγωνιστή της.

«Ήταν το τέλειο παράδειγμα. Υπάρχουν πολύ λίγες ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές, όπου το αρσενικό, ο πατριάρχης, και η γυναίκα είναι ίσοι. Αυτό συμβαίνει στο House of Cards» είπε η Wright.

Advertisement

«Αν δεν είσαι συνέχεια στην αγορά και δεν γυρίζεις τέσσερις ταινίες τον χρόνο, αν δεν είσαι με πλήρες ωράριο, αλλά έχεις επιλέξει να μεγαλώσεις και τα παιδιά σου, αν δεν οικοδομήσεις το προφίλ σου δουλεύοντας συνεχώς, δεν είσαι στο παιχνίδι. Δεν είσαι χρήσιμο υλικό του box office» συμπλήρωσε.

Η σειρά έχει καταφέρει να είναι από τα δυνατότερα χαρτιά του Netflix, από την αρχή της προβολής της. Την πρώτη σεζόν, κατάφερε να κερδίσει 3 βραβεία EMMY, συμπεριλαμβανομένου εκείνου της καλύτερης σκηνοθεσίας, για τον διευθυντή παραγωγής David Fincher. Η Wright κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της, το 2014.

πηγη: naftemporiki

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement