Μέριλ Στριπ, Κόλιν Φέρθ και Έμιλι Μπλαντ στη νέα «Μαίρη Πόππινς»

Advertisement

Η Disney ανακοίνωσε τα σχέδια της για τις νέες περιπέτειες της γκουβερνάντας.

Η Μαίρη Πόππινς θα επιστρέψει σε μια νέα ταινία με ένα ολόλαμπρο καστ, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται η Μέριλ Στριπ, η Έμιλι Μπλαντ και ο Κόλιν Φερθ.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, η Μπλαντ θα υποδυθεί την Πόππινς, η Στριπ την ξαδέρφη της και ο Φερθ τον πρόεδρος της Fidelity Fiduciary Bank. Ο Λιν-Μανουέλ Μιράντα θα ενσαρκώσει έναν νέο χαρακτήρα, τον φανοκόρο Τζακ. Ο Μπεν Γουίσοου και η Έμιλι Μόρτιμερ θα εμφανιστούν ως Μάικλ και Τζέιν Μπανκς, ως….ενήλικες εκδοχές των παιδιών που είχαν για γκουβερνάντα την Πόππινς

Advertisement

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Ρομπ Μάρσαλ, ο οποίος ειδικεύεται στις μεταφορές μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ στην μεγάλη οθόνη. Ο βραβευμένος με Τόνι, Μαρκ Σάιμαν θα γράψει τη μουσική της ταινίας και θα συνεργαστεί με τον Σκοτ Γουίτμαν σε νέα τραγούδια.

Κατά την ανακοίνωση της ταινίας, ο Μάρσαλ δήλωσε ότι νιώθει ιδιαίτερη τιμή που του ζητήθηκε να δουλέψει πάνω στη μουσική, αφού η πρωτότυπη ταινία του 1964 έχει τεράστια σημασία για τον ίδιο.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι ευελπιστεί η ταινία του να μεταφέρει το διαχρονικό μήνυμα της Μαίρη Πόππινς σε μια νέα γενιά.Η μαγική γκουβερνάντα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα βιβλία της Πάμελα Λύντον Τράβερς το 1934 και συνολικά κυκλοφόρησαν οχτώ βιβλία μέχρι το 1988.

Advertisement

Στη μεγάλη οθόνη την ενσάρκωσε η Τζούλι Άντριους (1964), σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Στίβενσον. Το μιούζικαλ της Disney είχε τεράστια επιτυχία και κέρδισε πέντε βραβεία Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου και του βραβείου για Α’ Γυναικείο Ρόλο.

πηγή:clickatlife.gr

 

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement