MTV EMA 2016: The Weeknd, Lady Gaga και Justin Bieber νικητές της βραδιάς

Advertisement

Το γνωρίζαμε και τα MTV European Music Awards 2016 το επιβεβαίωσαν. Ο Καναδάς είναι η μηχανή παραγωγής των hit στην μουσική βιομηχανία και οι καλλιτέχνες του μονοπωλούν τα events και τα βραβεία της pop σήμερα.

Με τους Tζάστιν Μπίμπερ, Shawn Mendes, Drake και The Weeknd να φεύγουν με τουλάχιστον ένα  βραβείο από τα MTV EMA 2016 στο Ρότερνταμ όλα δείχνουν ότι εκεί στον Καναδά οι επιτυχίες είναι κάτι που τρώνε για πρωινό, προφανώς με σιρόπι από σφένδαμο.

Ο Shawn Mendes παρέλαβε το βραβείο για την κατηγορία Best Male ενώ η Lady Gaga που ήταν απούσα από την τελετή βραβεύτηκε ως Best Female και Best Look.

Advertisement

Επιπλέον ο Τζάστιν Μπίμπερ έφυγε με δύο βραβεία (ούτε αυτός έδωσε το παρόν) ωστόσο η Beyonce που προηγούνταν στις υποψηφιότητες μαζί με τον Καναδό σταρ, δεν κατάφερε να κερδίσει σε καμία από τις πέντε κατηγορίες που ήταν υποψήφια.

Αυτά είναι όλα τα βραβεία από μια βραδιά με πολλές απουσίες και πολλά, πραγματικά πολλά, άγνωστα ονόματα διασήμων που πέρασαν από το κόκκινο χαλί υπενθυμίζοντας μας ότι εμείς μεγαλώσαμε αλλά τα MTV 2016 EMAs όχι.

Αυτοί είναι όλοι οι νικητές της βραδιάς που ο The Weeknd έλαμψε και η Zara Larsson υπενθύμισε ότι είναι η νέα pop σταρ από τη Σουηδία που μοιάζει να κυριαρχεί στην μουσική της τσιχλόφουσκας. Ίσως…

πηγη:cnn.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement