Δύο ακόμη ταινίες και «αυλαία» για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Αποσύρεται από την ηθοποιία

Advertisement

Πλησιάζει η «αυλαία» για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι μόλις ολοκληρώσει δύο ταινίες που έχει ήδη ξεκινήσει σκοπεύει να αποσυρθεί από την ηθοποιία.

Ο αιώνιος ζεν πρεμίε, ο ηθοποιός που έκανε γυναίκες από όλο τον πλανήτη να παραληρούν και να κάνουν ουρά στον κινηματογράφο για να δουν τις ταινίες του, δήλωσε ότι έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσει από τη μεγάλη οθόνη και να αφοσιωθεί στη σκηνοθεσία.

«Έχω δύο ακόμη ρόλους σε ταινίες, υποχρεώσεις που έχω ήδη ξεκινήσει. Μόλις τελειώσουν θα πω “οκ, αντίο σε όλα αυτά” και θα εστιάσω στη σκηνοθεσία» δήλωσε ο Ρέντφορντ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του για το κέντρο Τέχνης Walker.

Advertisement

Στο πλευρό του ήταν ο εγγονός του Ντίλαν, ο οποίος τον ρώτησε εάν έχει σκεφτεί ποτέ να ασχοληθεί με την ζωγραφική -ένα χόμπι που αγαπούσε ιδιαίτερα στο παρελθόν.

«Ναι το σκέφτομαι έντονα -και περισσότερο τον τελευταίο καιρό γιατί αρχίζω να κουράζομαι με την ηθοποιία. Είμαι ανυπόμονος άνθρωπος και μου είναι δύσκολο να κάθομαι και να περιμένω να κάνουμε τη μια σκηνή μετά την άλλη. Σε αυτό το σημείο της ζωής του, στην ηλικία των 80, θα μου έδινε μεγαλύτερη ικανοποίηση επειδή δεν θα εξαρτιόμουν από κανέναν. Θα είμαι μόνος μου, όπως ήταν παλιά, και έτσι το να αρχίσω πάλι να σχεδιάζω -εκεί είναι το μυαλό μου αυτή τη στιγμή» είπε ο Ρέντφορντ.

Και ποιες είναι οι δύο τελευταίες του ταινίες; Η πρώτη «Our Souls atNight» είναι μια ερωτική ιστορία για ηλικιωμένους, με συμπρωταγωνίστρια την Τζέιν Φόντα. Το «Old Man with a Gun» είναι πιο… ελαφρύ φίλμ, όπως είπε ο ίδιος ο Ρεντφορντ.

πηγη:ethnos.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement