Ο Μπράντλει Κούπερ στο πολεμικό δράμα «Atlantic Wall»

Οι απαιτητικοί ρόλοι ενδιαφέρουν τον Μπράντλεϊ Κούπερ κι αυτό μας το έχει αποδείξει με τις επιλογές που κάνει τα τελευταία χρόνια.

Κάτι ανάλογο περιμένουμε και με το νέο ρόλο που ετοιμάζεται να αναλάβει στην ταινία «Atlantic Wall», ένα πολεμικό δράμα που τοποθετείται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και θα επικεντρώνεται σε έναν αλεξιπτωτιστή, ο οποίος λίγο πριν την Απόβαση στη Νορμανδία καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν την έκβαση του πολέμου ενώ παράλληλα θα πρέπει να εκπληρώσει την υπόσχεσή του και να προστατέψει τον γιο ενός εχθρού που έχει δολοφονηθεί.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γκάβιν Ο` Κόνορ του οποίου «O Λογιστής» κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό στις αίθουσες, ενώ το σενάριο που ανήκει στον Ζακ Ντιν προέρχεται από την φημισμένη «μαύρη λίστα».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η εταιρία παραγωγής μας θα ζωντανέψει την ιστορία του «Atlantic Wall» με έναν ταλαντούχο σκηνοθέτη όπως ο Γκάβιν Ο` Κόνορ. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ο καταλληλότερος για να ενσαρκώσει τον ήρωας μας. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερους συνεργάτες από αυτούς!» δήλωσε ο Νταν Φρiντκιν της εταιρίας Imperative Entertainment που θα βρεθεί πίσω από την ταινία μαζί με την Madhouse Entertainment.

πηγη:cine.gr

Δείτε και αυτά: