Στη «μαύρη αγορά» φωτογραφία του Σουμάχερ έναντι 1 εκατ. ευρώ!

Advertisement

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία είδηση με πρωταγωνιστή τον Σουμάχερ.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Γερμανικής Εισαγγελίας, άγνωστο άτομο προσπάθησε να πουλήσει φωτογραφία του θρύλου της Formula 1 απ’ το κρεβάτι του πόνου σε εκδοτικούς οίκους.

Το συγκεκριμένο άτομο αξίωνε 1.000.000 ευρώ για την εν λόγω φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στη βίλα του Γερμανού πιλότου στη Γενεύη της Ελβετίας.

Advertisement

Η επίσημη ανακοίνωση της Εισαγγελίας αναφέρει πως: «ένα άγνωστο άτομο προσέφερε σε εκδοτικούς οίκους προς δημοσίευση κρυφές φωτογραφικές λήψεις του Μίκαελ Σουμάχερ έναντι υψηλών χρηματικών ποσών».

Σύμφωνα με συνεργάτη ενός εκ των εκδοτικών οίκων, στους οποίος προσφέρθηκε η φωτογραφία, αποκαλύπτει πως ο Μίκαελ Σουμάχερ φαίνεται από κοντινή απόσταση, πάνω στο κρεβάτι.

Ήδη, η μάνατζερ του, Sabine Khem δήλωσε πως ήδη έχει κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων.

Advertisement

Θυμίζουμε πως ο «Schumi» υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στις 29 Δεκεμβρίου 2013, ύστερα από ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Άλπεων, όντας για αρκετούς μήνες σε κώμα.

Απ’ τον Σεπτέμβριο του 2014 έχει μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη βίλα του στη Γενεύη, με την οικογένειά του να τηρεί σιγή ισχύος σε ό,τι αφορά στην κατάσταση της υγείας του.

πηγη:filathlos.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement