Ολογραφικές προβολές στα μελλοντικά μοντέλα της BMW

Advertisement

H BMW παρουσίασε το όραμά της για το πώς φαντάζεται το εσωτερικό των μελλοντικών οχημάτων της, όπου η τεχνολογία έχει τον πρώτο ρόλο.

Στο πλαίσιο της παρουσίας της BMW στο επερχόμενο Consumer Electronics Show, στις αρχές του 2017, θα μπορεί κανείς να δει το HoloActive Touch Concept, το οποίο θα δείχνει ότι το εσωτερικό ενός οχήματος της βαυαρικής εταιρείας θα είναι συνδεδεμένο με διάφορες τεχνολογίες και θα υποστηρίζει το χειρισμό των επιμέρους λειτουργιών του οχήματος με χειρονομίες του οδηγού.

Τα στοιχεία που συνθέτουν το HoloActive Touch Concept της BMW προέρχονται από την τεχνολογία προβολής ολογραμμάτων, το χειρισμό των συσκευών με την αφή, αλλά και τα heads up display systems.

Advertisement

Ένα τρισδιάστατο μενού προβάλλεται μπροστά από το κεντρική κονσόλα, ενώ μία ειδική κάμερα καταλαβαίνει πότε έχει πατηθεί ένα virtual πλήκτρο στο κεντρικό μενού.

Σε αυτή την πρώτη φάση, η BMW δεν έχει δώσει κάποιες πληροφορίες για το ποια θα είναι τα μοντέλα που θα έρθουν εξοπλισμένα με στοιχεία αυτής της τεχνολογίας, ενώ έχει θέσει ως στόχο της να παρουσιάσει σε επίπεδο concept, την απόλυτη εμπειρία χειρισμού ενός μελλοντικού οχήματος.

Το HoloActive Touch Concept είναι μία σαφέστατη εισαγωγή στο πώς φαντάζεται η BMW το οδηγικό μας μέλλον.

πηγη:pestaola.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement