Τους Πρινς και Τζορτζ Μάικλ τιμούν τα Grammy

Advertisement

Πρινς και Τζορτζ Μάικλ: Και οι δυο έφυγαν εντός του 2016. Θα τιμηθούν στην τελετή τρων βραβείων Γκράμι την ερχόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου σε δυο χωριστές παραστάσεις – φόρο τιμής, μόνο που δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιοι μουσικοί θα τραγουδήσουν επί σκηνής στη μνήμη τους.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ (The Recording Academy) Νιλ Πορτνάου δήλωσε ότι ο τραγουδιστής του «Purple Rain» και ο Βρετανός σταρ υπήρξαν «είδωλα της ποπ μουσικής με σπάνια μουσική διάνοια και απόκοσμα χαρίσματα».

«Ο θάνατος δύο τόσο δημιουργικών πρωτοπόρων υπήρξε μια τεράστια απώλεια για την κοινότητα των δημιουργών: Η Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ με σεβασμό θα αποτίσει φόρο τιμής στην απίστευτη κληρονομιά που αφήνουν στην σκηνή των Γκράμι», προστίθεται στην ανακοίνωση του προέδρου της The Recording Academy.

Advertisement

Λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση και τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες δεν αποκαλύφθηκαν.

Στην περσινή απονομή των βραβείων Γκράμι, τον Ιανουάριο του 2016, οι διοργανωτές απέτιναν φόρο τιμής στο Ντέιβιντ Μπάουι με τη  Lady Gaga να ερμηνεύει τραγούδια προς τιμή του.

Το «Blackstar», το τελευταίο του άλμπουμ, είναι υποψήφιο για τέσσερα Γκράμι στην τελετή της Κυριακής, στο Λος Άντζελες. Μεταξύ αυτών για το καλύτερο άλμπουμ εναλλακτικής μουσικής.

πηγη:thetoc.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement