Βερολίνο: Πέρασαν ρολόι Κρητικιάς… για βόμβα!

Advertisement

Το ταξίδι της επιστροφής της στην Ελλάδα θα το θυμάται για καιρό μία νεαρή κοπέλα από την Κρήτη, καθώς παραλίγο να συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Βερολίνου όταν οι υπάλληλοι στον έλεγχο αποσκευών πέρασαν το ρολόι της για βόμβα.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, λίγες ώρες μετά την αποστολή του πακέτου-βόμβα στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των αποσκευών, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού, σταματώντας τη διαδικασία επιβίβασης.

Advertisement

Ο λόγος ήταν ότι εντόπισαν κάτι «ύποπτο» στη βαλίτσα της νεαρής κοπέλας, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία για περαιτέρω ελέγχους.

«Έχετε κάτι περίεργο στη βαλίτσα, μου είπαν και πρέπει να καλέσουμε την αστυνομία!», αναφέρει η 28χρονη. «Τι έχετε στην τσάντα;» , ρώτησαν «και τους απάντησα πως είχα το tablet, φορτιστές , το κινητό και το ρολόι μου!».

Όπως περιέγραψε, η εργαζόμενη στον έλεγχο του αεροδρομίου «έβγαλε ένα – ένα τα πράγματα από τη βαλίτσα και τα έπιανε από την άκρη λες και ήταν έτοιμα να εκραγούν!».

Advertisement

Ύστερα από αρκετή ταλαιπωρία αποδείχτηκε πως ο εκρηκτικός μηχανισμός που νόμιζαν ότι είχε στη βαλίτσα ήταν ένα… έξυπνο ρολόι και έδωσαν τελικά το «πράσινο φως» για να επιβιβαστεί η 28χρονη στην πτήση προς την Ελλάδα.

πηγη:ethnos.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement