Μυθικό ποσό στον σύντροφο του Τζορτζ Μάικλ για να γράψει για τις τελευταίες στιγμές του τραγουδιστή

Advertisement

Ο Φάντι Φαουάζ ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Τζορτζ Μάικλ όταν πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με την Daily Star, αρκετοί είναι αυτοί που λέγεται πως είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον Φαουάζ για το βιβλίο.

Άτομο γνωστού εκδοτικού οίκου, δήλωσε στην εφημερίδα Δεδομένου ότι είναι αυτός που βρήκε το πτώμα του, όλοι ξέρουν πως ένα βιβλίο από αυτόν θα είναι συγκλονιστικό.

Advertisement

Οι προσφορές μπορούν εύκολα να φτάσουν τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ».

Οι εκδότες λέγεται ότι περίμεναν μέχρι μετά την κηδεία για να αποφύγουν να εμφανιστούν ως τυχοδιώκτες και λέγεται πως ένας συγγραφέας – φάντασμα θα είναι αυτός που θα γράψει τα λόγια του Φαουάζ.

Ο Φαουάζ βρήκε νεκρός τον Τζορτζ Μάικλ στο σπίτι του στο Oxfordshie την ημέρα των Χριστουγέννων του περασμένου έτους και σύμφωνα με κλήση στην άμεση ανάγκη που διέρρευσε, αποκάλυψε πως προσπάθησε να τον ξυπνήσει προτού καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Advertisement

Ο ίδιος επιμένει ότι είχε περάσει τη νύχτα στο αυτοκίνητο του και όχι στο σπίτι με τον τραγουδιστή.

Ο Φαουάζ είπε στην αστυνομία ότι πέρασε την παραμονή των Χριστουγέννων με τον τραγουδιστή αλλά αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του εκείνο το βράδυ, μόνο για να ανακαλύψει την επόμενη μέρα νεκρό τον Τζορτζ Μάικλ όταν πήγε να τον ξυπνήσει το πρωί.

Ο Φαουάζ αποκλείστηκε από την οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ και δεν είχε ενημερωθεί για την κηδεία του, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαρτίου στο νεκροταφείο Highgate, δίπλα στη μητέρα του.

Advertisement

Ο ανώτερος ιατροδικαστής του Oxfordshire, Ντάρεν Σάλτερ ανακοίνωσε πως ο τραγουδιστής πέθανε από φυσικά αίτια.

πηγη:ethnos.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement