Το νέο MG E-Motion Concept

Advertisement

Η MG Motors έχει περάσει εδώ και χρόνια στα χέρια της SAIC (Shanghai Automotive Industrial Corporation), αλλά ο κινέζος κατασκευαστής θέλει να δώσει αρκετή ελευθερία στην βρετανική φίρμα.

Και μπορεί η γκάμα της MG Motors να αποτελείται από το νέο SUV ZS και δύο μικρά αυτοκίνητα πόλης, στα σχέδιά της όμως είναι η αναγέννηση του roadster F και η δημιουργία ενός sport coupe που θα αποτελεί την «βιτρίνα» της.

Το τελευταίο θα μας το παρουσιάσει στην Έκθεση της Σαγκάης αυτή την εβδομάδα με την μορφή πρωτότυπου και σήμερα διέρρευσαν τα πρώτα σκίτσα του.

Advertisement

Όπως μπορούμε να δούμε, το νέο E-Motion Concept δεν έχει καμία σχέση με ότι έχει σχεδιάσει τα τελευταία χρόνια η φίρμα, πετυχαίνοντας και με το παραπάνω τον εντυπωσιασμό των φίλων του μάρκας.

Η σχεδίασή του ξεχωρίζει από την σφηνοειδή σιλουέτα με την λεπτή χρωμιωμένη μάσκα και τα LED φώτα, ενώ η μεγάλη κλίση του παρμπρίζ επιτρέπει στην γραμμή της γυάλινης πανοραμικής οροφής να σβήσει στην πίσω αεροτομή, ενσωματώνοντας το πίσω παρμπρίζ.

Άλλα στοιχεία σχεδιασμού αφορούν το άνοιγμα προς τα πάνω των δύο θυρών του 4θέσιου κουπέ, τις κάμερες που εκτελούν χρέη καθρεφτών και τους μεγάλους χρωμιωμένους τροχούς.

Advertisement

Τέλος, το MG E-Motion Concept είναι ηλεκτρικό και επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε λιγότερο από 4”, με την αυτονομία να φτάνει τα 482 km.

πηγη:drive.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement