O εύζωνας που έγινε viral εξηγεί γιατί δάκρυσε

Advertisement

Ιδιαίτερη συγκίνηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία του 25χρονου δακρυσμένου Κωνσταντίνου Λούσια, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε ως εύζωνας, μέλος της Προεδρικής Φρουράς, στην  Αδελαΐδα προκειμένου να παραστεί σε εορταστικές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που σημοσιεύει η ιστοσελίδα neoskosmos.com, ο 25χρονος εύζωνας Κωνσταντίνος Λούσιας, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν, ο επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος, μίλησε μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, για την Ελλάδα και τις δύσκολες ώρες που περνάει.

Ο νεαρός εύζωνας ακούγοντας τον επίσκοπο να εξάρει τους στρατιώτες για τον πατριωτισμό και το ήθος που επιδεικνύουν, κάνοντας τους Έλληνες σε όλο του πλανήτη υπερήφανους, δάκρυσε με το φωτογραφικό στιγμιότυπο να καταγράφεται από τον φακό.

Advertisement

«Η ένταση και η αγάπη του κόσμου που ένιωσα να με πλημμυρίζει εκείνη τη στιγμή σε συνδυασμό με το πάθος των λόγων του Επισκόπου που μιλούσε με τόση αγάπη για την Ελλάδα και τους εύζωνες, κορύφωσαν την συγκίνησή μου. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», σημείωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στον «Νέο Κόσμο».

Ο Κωνσταντίνος Λούσιας κατάγεται από την Γαβριά, ένα μικρό χωριό στην Άρτα, και αποφάσισε να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μονοπάτι σε ηλικία μόλις εννέα χρόνων.

«Πήγαινα στην Τετάρτη δημοτικού όταν οι γονείς μου με έφεραν στην Αθήνα και τη στιγμή που βρεθήκαμε στην Πλατεία Συντάγματος και είδα τους εύζωνες να στέκονται περήφανοι έξω από τη Βουλή των Ελλήνων είπα στην μητέρα μου ότι μια μέρα θα γίνω κι εγώ μέλος της Προεδρικής Φρουράς».

Advertisement

lousias

πηγη:ethnos.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement