Η νέα ταινία του Όλιβερ Στόουν θα αφορά στη ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν

Advertisement

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και γνωστός ντοκιμαντερίστας Όλιβερ Στόουν δήλωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει η νέα του ταινία, που θα αφορά στη ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Δεν πρόκειται τόσο για ντοκιμαντέρ αλλά είναι περισσότερο μία συνάντηση, με ερωτήσεις και απαντήσεις» είπε ο 70χρονος δημιουργός.

«Ο κ. Πούτιν είναι ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες στον κόσμο και εφόσον οι ΗΠΑ τον έχουν χαρακτηρίσει ως εχθρό – έναν μεγάλο εχθρό – νομίζω ότι είναι σημαντικό να ακούσουμε τι έχει να πει», συμπλήρωσε.

Advertisement

Η ταινία θα παρουσιάσει την άποψη του Πούτιν για τα πολιτικά γεγονότα από τότε που εκλέχτηκε για πρώτη φορά Πρόεδρος της Ρωσίας, τον Μάρτιο του 2000.

«Ξεδιπλώνεται μια ολόκληρη άποψη που εμείς οι Αμερικανοί δεν έχουμε ακούσει», δήλωσε ο Στόουν και πρόσθεσε ότι το συνεργείο του συναντήθηκε τέσσερις φορές με τον Ρώσο ηγέτη μέσα σε δύο χρόνια.

«Μιλήσαμε αρχικά για την υπόθεση Σνόουντεν, η οποία έγινε ταινία. Και μέσα από την επαφή αυτή, νομίζω ότι αναπτύχθηκε ένα είδος εμπιστοσύνης καθώς ήξερε ότι δεν θα αλλάξω όσα είπαμε», δήλωσε ο Αμερικανός σκηνοθέτης, λέγοντας ότι ο Πούτιν «μιλάει ευθέως».

Advertisement

«Νομίζω ότι τοποθετήθηκε δίκαια με έναν δυτικό τρόπο αφήγησης, εξηγώντας την άποψή του, με την ελπίδα ότι θα αποτραπεί η συνεχιζόμενη παρανόηση και μία επικίνδυνη κατάσταση, όπως η απειλή του πολέμου», δήλωσε ο 70χρονος σκηνοθέτης.

πηγη:naftemporiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement