Κι όμως, αυτή η θήκη κινητού κάνει και καφέ (κυριολεκτικά)! [βίντεο]

Advertisement

«Μόνο καφέ δεν ψήνει», λέμε συχνά όταν ακούμε για τις δυνατότητες διάφορων γκάτζετ που διεκδικούν καθημερινά την προσοχή μας.

Κι όμως, η Mokase είναι μία θήκη κινητού που λειτουργεί και ως… εσπρεσιέρα.

Εμφανίστηκε πρόσφατα στο Kickstarter αναζητώντας χρηματοδότες και οι Ιταλοί δημιουργοί της ισχυρίζονται ότι, τοποθετώντας στη θήκη ένα ειδικό φακελάκι με καφέ και δίνοντας εντολή στην εφαρμογή που συνοδεύει τη θήκη, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απολαύσετε μία δόση espresso 25ml.

Advertisement

Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε μερικές τεχνικές λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί η θήκη, ενώ στη σελίδα της καμπάνιας θα ενημερωθείτε για τα τρία διαθέσιμα είδη καφέ, το πτυσσόμενο φλιτζανάκι που συνοδεύει τη θήκη και το πώς μπορείτε να αποκτήσετε όλα αυτά.

Όταν κυκλοφορήσει στο εμπόριο η θήκη θα κοστίζει 80 ευρώ, αλλά στο στάδιο της καμπάνιας μπορείτε να την αποκτήσετε με 49 ευρώ.

Ενώ με 33 ευρώ επιπλέον θα λάβετε 50 φακελάκια με καφέ, τρία φακελάκια καθαρισμού και τρία φλυτζανάκια.

Advertisement

Μπορεί να μη φταίει μόνο η παραπάνω διαφήμιση (η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθάει καθόλου…), αλλά ο κόσμος δεν σπεύδει ακριβώς να υποστηρίξει την κυκλοφορία της Mokase.

Με την περίοδο χρηματοδότησης να λήγει στις 18 Ιουνίου και με τον στόχο των 75.000 ευρώ να είναι ορατός μόνο με κυάλια (μόλις 3.599 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής) ίσως να μη δούμε ποτέ από κοντά τη θήκη κινητού που ψήνει καφέ…

πηγη:insider.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement