Πως να ανεβάζετε φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή σας

Advertisement

Καθώς το Instagram συνεχίζει να γιγαντώνεται, αφού πρόσφατα ξεπέρασε το φράγμα των 700 εκατομμυρίων χρηστών, παράλληλα δεν σταματά να προσφέρει και νέες λειτουργίες στους χρήστες του.

Η τελευταία προσθήκη της πλατφόρμας, δίνει πλέον την δυνατότητα στον χρήστη να ανεβάζει τις φωτογραφίες του και χωρίς την χρήση της mobile εφαρμογής.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, μπορείτε να πάτε στην σελίδα instagram.com από τον browser της φορητής συσκευής σας όπου θα σας εμφανίζει πλέον το σχετικό εικονίδιο.

Advertisement

Πατώντας το, σας δίνεται η δυνατότητα είτε να κάνετε λήψη νέας φωτογραφίας με την κάμερα της συσκευής σας, είτε να επιλέξετε μια παλαιότερη λήψη από το άλμπουμ φωτογραφιών.

na-anebazete-fwtografies-sto-instagram-apo-ton-ypologisth-1

Αν δοκιμάσετε τώρα να κάνετε το ίδιο από τον σταθερό ή φορητό υπολογιστή σας, θα προσέξετε πως το συγκεκριμένο εικονίδιο δεν εμφανίζεται. Μην ανησυχείτε όμως, η λύση είναι εξαιρετικά απλή.

Advertisement

Επισκεφτείτε την σελίδα instagram.com από τον Google Chrome στον σταθερό ή φορητό υπολογιστή σας.

Στην συνέχεια, αφού βεβαιωθείτε πως έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας, πιέστε το πλήκτρο “F12” στο πληκτρολόγιο σας. Θα σας εμφανίσει την παρακάτω εικόνα:

instagram-before-f12

Advertisement

Στο παράθυρο που θα σας εμφανίσει, θα δείτε στην πάνω-αριστερή γωνία του, το εικονίδιο εναλλαγής προβολής Desktop/Mobile.

mobile-desktop-toggle-chrome

Κάνοντας κλικ επάνω στην επιλογή, θα σας εμφανίσει στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας την επιλογή για ανάρτηση φωτογραφίας.

Advertisement

after-f12

Για να βγείτε από το “Mobile View”, κάντε ξανά κλικ στην ίδια επιλογή ή απλά κλείστε την συγκεκριμένη καρτέλα.

πηγη:techgear.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement