Η Ρόμπιν Ράιτ στα 51 της, είναι καλύτερη από ποτέ [εικόνες]

Advertisement

Η 51χρονη σήμερα Ρόμπιν Ράιτ είναι μια γυναίκα που έχει ανατρέψει όλα τα στερεότυπα που βαραίνουν τις γυναίκες.

Είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από το Χόλιγουντ, το κορίτσι του Φόρεστ Γκαμπ, η σύζυγος που άντεξε τον Σον Πεν για πάνω από 20 χρόνια, η οποία έκανε δυναμικό come back ως Κλερ Άντεργουντ στο House of Cards.

robin-web-600x900

Advertisement

Ναι, στα 47 της, μια ηλικία που πολλοί θεωρούν ότι είναι αργά για μια γυναίκα ηθοποιό, εκείνη έκανε το πιο εντυπωσιακό άλμα της στο House of Cards που ξεκίνησε το 2013.

55101d872bf4321c29316dc8_ss01-robin-wright-house-of-cards-vf

Στα 48 της, η ίδια είχε εξομολογηθεί ότι δεν έχει κάνει ποτέ μπότοξ και ότι ένιωθε πολύ καλά με αυτή την επιλογή της, ενώ παράλληλα, είχε τονίσει ότι τα τελευταία χρόνια η καριέρα της έχει απογειωθεί.

Advertisement

«Εχω κάνει περισσότερες δουλειές τα τελευταία πέντε χρόνια από ό,τι έχω κάνει σε όλη την καριέρα μου. Δεν θα ήθελα με τίποτα να ξαναγίνω 20 ετών. Τόσα πολλά δάκρυα, ήταν εφιάλτης. Είναι πολύ καλύτερα να είσαι μεγαλύτερος».

tumblr_oqji18gsyn1rlocn5o7_r1_1280

«Προσεύχομαι να γεράσω με χάρη»

Σε άλλη της συνέντευξη, είχε εξομολογηθεί τη φοβία της για το αν ο κόσμος θα θέλει να βλέπει τις ρυτίδες της όσο μεγαλώνει.

Advertisement

«Ανησυχώ για το τι θέλει ο κόσμος. Αυτός είναι ο πραγματικός μου φόβος. Γιατί αν δεν θέλουν να βλέπουν ρυτίδες στην οθόνη τους, αν φοβούνται να τις κοιτάξουν, αυτό θα χειροτερεύει συνεχώς την κατάσταση. Δεν θα θέλει να βλέπει ηθοποιούς σαν κι εμένα, που αρνούμαστε να κάνουμε πλαστικές και μπότοξ. Απλά προσεύχομαι να μπορώ να συνεχίσω να εργάζομαι. Και προσεύχομαι να γεράσω με χάρη».

robin-wright-penn-at-cannes-film-festival-loveless-screening_3

Παράλληλα, μιλώντας για το μεγάλωμα των παιδιών της (έχει δύο παιδιά με τον Σον Πεν), η Ράιτ είχε πει ότι επέλεξε να αποσυρθεί από τη δουλειά της και να ασχοληθεί ουσιαστικά με αυτά, και όχι να τα περιφέρει και να τα εκθέτει όπως ο Πιτ και η Τζολί.

Advertisement

«Μεγάλωσα τα παιδιά μου χωρίς να τα περιφέρω στις κάμερες όπως ο Μπραντ και η Αντζελίνα», είπε χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγους μήνες, πόζαρε με ένα μαύρο γιλέκο και ένα σορτσάκι για το ημερολόγιο της Pirelli και ήταν πιο σέξι από ποτέ.

tumblr_ohf1caSHDa1rlocn5o3_1280

Advertisement

Και με την τελευταία της εμφάνιση στις Κάννες, απέδειξε ότι η ευχή της να μεγαλώσει με χάρη έχει πιάσει.

nicaws-nicawscache-46515693HR-595x1024

πηγη:thetoc.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement